Új székek a Hódos lelátóján

Megtörtént az első lépés a Hódos Imre Rendezvénycsarnok felújítási projektjében, új székek várják a nézőket a legendás arénában.

A többlépcsős felújítási folyamat első, meglehetősen látványos része zajlott le a héten, 1328 új ülőhelyet kapott a Hódos lelátója. A piros és fehér székeknek köszönhetően mostantól a Loki színeiben pompázik majd a sok nagy csatát megélt csarnok.

Az ülőhelyek cseréje a Debreceni Sportcentrum Szolgáltató Közhasznú Társaság TAO-s programjának keretében valósult meg, bruttó 20 millió forint értékben. A „vizuális tuningnak” köszönhetően máris teljesen új arculatot kapott a több mint negyven éves létesítmény belső része, ám ez csak a megújulás kezdete volt. A Sportcentrum és a DVSC Kézilabda Kft. együttműködésének köszönhetően folytatódik a munka.

Hátra van még ebben a bajnoki szezonban a vizes blokkok teljes felújítása, akadálymentes mellékhelyiségek kialakítása, és a második eredményjelző felszerelése. A következő bajnoki szezonban a kapuk mögötti rész bővítésével és a küzdőtér két végén levő karzat összekötésével négyszáz új ülőhelyhez jutnak a szurkolók, valamint kicserélik az épület nyílászáróit, új menekülőkapukat alakítanak ki.

A folyamat lezárásaként a tervek szerint 2019-ben megvalósul a csarnok gépészetének rekonstrukciója, s az épület külső felújítása, ennek keretében új öltözőket, s szociális helyiségeket alakítanak ki.

Támogatóink