DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

KKC

Felkészülési

2024.08.08. - 16:00

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

Újabb keleti rivális érkezik

A Békéscsaba elleni győzelem után vasárnap újabb hazai mérkőzés vár a DVSC SCHAEFFLER csapatára, vasárnap 18 órakor a Kisvárdát fogadjuk a Hódosban.

Sűrű a program, vasárnaptól-vasárnapig háromszor lép pályára a debreceni együttes, a norvégiai EHF Európa Liga találkozó és a csütörtöki hazai bajnoki után január utolsó vasárnapján a Kisvárda lesz a vendégünk. A szabolcsi hölgyek is játszottak csütörtökön, s bár a szünetben még csak egy góllal vezettek, végül 28–19-re nyertek hazai pályán a Dunaújváros ellen. A várdai siker kulcsa Mátéfi Dalma remek kapusteljesítménye mellett Udvardi Laura és Karnik Szabina gólerős játéka volt.

A DVSC SCHAEFFLER védekezése rendben volt csütörtökön, ám a Békéscsaba ellen is rengeteg tiszta helyzet maradt kihasználatlanul, ezen kell javítani! A sérült Jovovics Jovana és Hornyák Dóra mellett legutóbb betegsége miatt hiányzott, Mariana Costa, ha javul brazil válogatott jobbszélsőnk állapota, elképzelhető, hogy vasárnap ott lesz a meccskereteben.

„Igyekszünk alkalmazkodni a sűrű programhoz, nincs sok időnk két meccs között, így nehezebb felkészülni a következő feladatra – mondta a Békéscsaba ellen három gólt szerző balszélsőnk Vámos Míra. – A Kisvárda nehéz ellenfél, ez a legutóbbi egymás elleni meccsünkön is kiderült, amikor drámai végjátékban szereztük meg a két pontot. Vasárnap is szükség lesz a jó védekezésre és a befejezéseknél pontosabbnak kell lennünk, ha nem akarunk újra olyan szoros meccset játszani, mint tavaly februárban.”

A január 29-én, vasárnap 18 órakor kezdődő DVSC SCHAEFFLER–Kisvárda-Master Good SE mérkőzést Kiu Gábor és Kiu Tamás vezeti.  A mérkőzésre elővételben megvásárolhatják a belépőiket honlapunkon a jegy és bérlet menüpont alatt (https://dvsckezilabda.hu/jegy-es-berlet/). A nem helyre szóló belépő 1500, a helyre szóló belépő 2000 forintba kerül.

A helyszínen pénztár- és kapunyitás egy órával a kezdés előtt, 17 órakor. A Hódos Imre Rendezvénycsarnok büféje 16 órától várja a mérkőzésre érkező szurkolókat

A mérkőzésen pohárban sem lehet italt bevinni a lelátókra! A meccs ideje alatt a hosszanti oldalon található lelátók alatt ruhatár üzemel. A ruhatár díja 100 forint.

Támogatóink