Újabb kemény meccs vár a csapatra!

Szerdán 18 órakor a Dunaújváros otthonában lép pályára a DVSC SCHAEFFLER, s egy esetleges győzelemmel nagyon közel kerülhet Szilágyi Zoltán csapata a kitűzött célhoz!

Az MTK elleni küzdelmes siker után szerdán újabb komoly erőpróba vár a DVSC SCHAEFFLER együttesére, ezúttal a DKKA otthonában lépnek pályára a lányok. A női első osztály egyik legnagyobb hagyományokkal bíró párharca folytatódik szerdán 18 órakor, ez lesz a két együttes 87. meccse az NB I-ben. A dunaújvárosi és a debreceni csapat történetében sok a közös pont, a klubok és a szurkolótáborok között hagyományosan remek a kapcsolat. 

Az újvárosiak is győztes meccsből érkeznek, hiszen szombaton a megyei rivális Alba-Fehérvár otthonában szereztek fontos két pontot, méghozzá két kulcsemberük, az egyaránt sérült, debreceni kötődésű Bulath Anita és Borgyos Panna nélkül. Ősszel szoros első félidő után végül 35–27-re vertük a Kohászt, azon a mérkőzésen Bordás Réka öt góllal járult hozzá a sikerhez.

„Nem játszottunk igazán jól pénteken az MTK ellen, talán ezért is értékes a siker – mondta Bordás Réka a legutóbbi találkozóról. – Mint ebben a szezonban már oly sokszor, megmutattuk, hogy tudunk egymásért küzdeni. Akkor sem adtuk fel, amikor hat góllal vezetett az ellenfél, s végül megszereztük a két pontot, újabb lépést tettünk célunk elérése felé. Dunaújvárosban is nagyon nehéz dolgunk lesz, hiszen egy fiatal, ambiciózus csapat vendégei leszünk. Akkor nyerhetünk, ha összeszedetten, fegyelmezetten kézilabdázunk.”

A Dunaújvárosi KKA–DVSC SCHAEFFLER mérkőzés április 13-án, 18 órakorkor kezdődik Dunaújvárosban, a Városi Sportcsarnokban (Dunaújváros, Eszperantó út 4.). A meccset a DVSC Kézilabda YouTube csatornáján élőben közvetítjük. A találkozót Kovács Tibor és Mándli Balázs vezeti majd.

Támogatóink