Újabb két év DVSC SCHAEFFLER néven

A DVSC női kézilabdacsapatát újabb két évig támogatja névadó szponzorként a SCHAEFFLER Debrecen. Az erről szóló megállapodást klubunk szerdai sajtótájékoztatóján írták alá a felek.

„A DVSC a sport nemes értékein túl a SCHAEFFLER márkát is méltón képviseli” – mondta Szabó Péter, a SCHAEFFLER Debrecen ügyvezető igazgatója

A SCHAEFFLER Debrecen két évre szóló névadó szponzori szerződéssel folytatja partnerségét a DVSC női kézilabdacsapatával.  A SCHAEFFLER büszkén járul hozzá továbbra is a csapat sikeréhez. A kézilabdacsapat kétszeres EHF Kupa-győztes, kétszeres magyar bajnok és ötszörös Magyar Kupa-győztes.

„A SCHAEFFLER minden tevékenységének középpontjában a mozgás áll: olyan komponenseket és innovatív megoldásokat szállítunk ipari és autóipari partnereinknek immáron 75 éve, melyek segítségével gyorsabbak, biztonságosabbak és környezetkímélőbbek lehetnek a termékeik. Nincs ez másképp az általunk támogatott sportolók vagy csapatok esetében sem: a lendület, a dinamizmus és a kitartás jellemzi együttműködéseinket. A DVSC bebizonyította, hogy a közös értékek mentén fáradhatatlanul küzd a jobb és jobb eredményekért, és a sport nemes értékein túl a SCHAEFFLER márkát is méltón képviseli” – mondta Szabó Péter, a SCHAEFFLER Debrecen ügyvezető igazgatója.

A SPORT EMOCIONÁLISAN IS KIEMELKEDŐ ÜGY Debrecenben 

Az együttműködés 2017-re nyúlik vissza, majd 2018 nyarától a

 SCHAEFFLER már névadója is a csapatnak. A cég büszke szponzorált csapatára, hiszen évről-évre egyre jobb teljesítményt nyújt. A 2017/18-as szezonban, a SCHAEFFLER névadóként való szerepvállalása előtt 9. helyen zárt a csapat, most pedig a harmadik helyen áll a nemzeti bajnokságban. Az eltelt évek bebizonyították, hogy valóban sikeres együttműködés kezdődött el 2017-ben, sikersztori kerekedett ki a DVSC és a SCHAEFFLER összefogásából.

 „A SCHAEFFLER támogatása sokat jelent számunkra, hiszen olyan közös értékeket képviselünk, mint a mozgás és kiváló teljesítmény iránti szenvedély és a kitartó munka. Az elmúlt öt és fél évben közösen elért sikerek bizonyítják, hogy jó úton haladunk” – mutatott rá Ábrók Zsolt, a DVSC Kézilabda Kft. ügyvezetője.

A SCHAEFFLER 23 éve tölt be jelentős szerepet Debrecen gazdasági életében, és aktívan részt vesz a közösség mindennapjaiban is. A kézilabda csapat szponzorálása mellett rendezvényeket és jótékonysági szervezetet is rendszeresen patronál.

„Örömmel tölt el, hogy a város támogatása mellett vannak olyan gazdasági szereplői is Debrecennek, akik részt tudnak vállalni a város sportéletében. A szerteágazó sportéletet egyedül még egy olyan nagy település sem tudja finanszírozni, mint Debrecen. Ezért fontosak az olyan támogatók, mint a SCHAEFFELR-csoport, hiszen érezzük, hogy a város nincs egyedült a debreceni sport finanszírozásában. Személyesen és a város nevében is szeretném megköszönni Szabó Péterek azt a több éve tartó elkötelezettséget, amely segíti a DVSC-család fejlődését” – mondta el Dr. Papp László, Debrecen Megyei Jogú Város polgármestere.

Támogatóink