DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

BÉKÉ

Felkészülési

2024.08.08. - 16:30

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

Újabb két évig a SCHAEFFLER lesz csapatunk névadó szponzora

Két évvel meghosszabbította névadó szponzori szerződését a SCHAEFFLER a DVSC Kézilabda Kft-vel. Ez azt jelenti, hogy 2025-ig biztosan DVSC SCHAEFFLER néven szerepel csapatunk.

A hosszabbítást sajtótájékoztatón jelentették be a felek. Az eseményen részt vett Barcsa Lajos alpolgármester is, aki városvezetőként és tulajdonosként is üdvözölte a döntést.
„Azt látjuk a nézőszámokon is, hogy mennyire szeretik a női kézilabdát a városban. Mondhatjuk, hogy ez a második legnépszerűbb sportág Debrecenben – mondta el Barcsa Lajos. – Azt gondolom, hogy a névadó szponzori szerződés a SCHAEFFLER részéről egyrészt egyfajta érzelmi elköteleződés, másrészt a vállalati brandépítés szempontjából is kitűnő lehetőség. A Bajnokok Ligája szerepléssel fokozott terhelést kap idén a csapat, ezért is fontos, hogy mindenki, ahogy csak tudja, támogassa a csapatot, beleértve a szponzorokat is. A SCHAEFFLER a város egyik legnagyobb munkáltatója, amely átérzi azt a felelősséget, ami az itteni működéssel jár. Multinacionális vállalatként szívesen támogatja a Debrecen számára fontos eseményeket és a tradicionális klubokat. Városvezetőként és egyben tulajdonosként is szeretném örömömet kifejezni a hosszabbítással kapcsolatban. Gratulálok a klubnál végzett munkához, rengeteg támogató van a csapat mögött, akik igazi csapatot alkotnak. Ezt magam is érzékelem, amikor kilátogatok egy-egy mérkőzésre.”

A névadó szponzor nevében Szabó Péter, a SCHAEFFLER Debrecen Kft. ügyvezetője azt mondta, nem volt kérdés, hogy meghosszabbítják-e az év végén lejáró névadó szponzori szerződést. Egy jól működő munkakapcsolat folytatódhat így.
„Hat éve támogatjuk a csapatot, öt éve névadó szponzorként. A motivációnk ugyanaz. Szerettünk volna egy olyan csapat mellé állni, amelyik népszerű, amelyiket érdemes támogatni – mondta Szabó Péter, a SCHAEFFLER Debrecen Kft. ügyvezető igazgatója. Ezt megtaláltuk a DVSC női kézilabda klubban, amelynek egyezik a filozófiája a miénkkel. Együtt, közösen dolgozunk, akár jótékonysági eseményeken is együtt jelenünk meg, a klub és a cégünk neve összeforrt az elmúlt évek során, ezért döntöttünk úgy, hogy újabb két évvel meghosszabbítjuk a szponzori szerződésünket.”

Ábrók Zsolt, a DVSC Kézilabda Kft. ügyvezetője szerint a SCHAEFFLER hat évvel ezelőtti megjelenése biztonságot adott a klubnak, az együttműködés az elmúlt években egyre szorosabb és hatékonyabb lett.
„A SCHAEFFLER-rel való együttműködés óta stabilitás állt be a klub működésében – mutatott rá Ábrók Zsolt, a DVSC Kézilabda Kft. ügyvezetője. –Ez a munkakapcsolat évről-évre fejlődik. Azt kívánom, hogy közösen még több sikert éljünk meg és ne csak a következő két évben, hanem még hosszú-hosszú évekig! Szeretném megköszönni a SCHAEFFLER-nek, hogy ilyen régóta a csapat mellett állnak!”

Ábrók Zsolt hozzátette, a klubnak immár ötven állandó támogatója van, ezek közül hússzal már több mint öt éve dolgoznak együtt. Augusztusban hét új partnert jelentettek be, a mai sajtótájékoztatón újabb kettőt. A Jet Travel és a Pentasol Hungary Kft. is csatlakozott a szponzori körhöz.

Ábrók Zsolt két szerződéshosszabbítást is bejelentett. Az Alföldi Tej Kft. és a CTS Informatika Kft. is újabb évekkel toldotta meg lejáró kontraktusát. Hozzátette, a DVSC Kézilabda Kft. immár tizedik éve azon dolgozik, hogy állandó, stabil támogatói kört alakítson ki a klub körül. Ez az alapja az elmúlt szezonban a bajnokságban és a Magyar Kupában is bronzérmet szerző csapat eredményes szereplésének és folyamatos fejlődésének. A stabil gazdasági háttér teremtett lehetőséget arra is, hogy a klub elvállalja a Bajnokok Ligájában való szereplést.

Támogatóink