DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

BÉKÉ

Felkészülési

2024.08.08. - 16:30

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

Újabb kihívás: vár Fehérvár!

Nem volt sok ideje a lányoknak, hogy emésztgessék a Dunaújváros elleni sikert, hiszen szerdán újabb nehéz feladat vár a csapatra. Irány Fehérvár!

Abszolút ellentétes előjelekkel indulhat harcba a két csapat, hiszen a debreceni hölgyek egy önbizalom növelő sikeren vannak túl, míg az FKC méretes pofonba szaladt bele, 24-21-re kikapott az MTK otthonában.
– Bízom benne, hogy a pénteki siker plusztöltetet ad a lányoknak – mondta Varga József vezetőedző. – Az elbizakodottságtól viszont óva intettem a csapatot, azt sulykoltam a játékosokba, hogy nehogy elhiggyék, hogy most már minden magától menni fog. Ahhoz, hogy előre jussunk továbbra is kőkeményen kell dolgoznunk, s harcolnunk. Ugyanúgy, ahogy a Dunaújváros ellen tették. Az elején érződött, hogy nagyon felkészült belőlünk a Dunaújváros, ettől függetlenül megvoltak a helyzeteink. Rendeztük a sorokat, s ügyesen taktikusan kézilabdáztunk, s ha a hajrában nem viszi el néhány játékost a túlzott lelkesedés, akkor nagyobb különbséggel is nyerhettünk volna.

A szerdai találkozó nagy kérdése, hogy milyen hatással lesz az FKC-ra a szombati botlás.
– Nem tudni, mit hoz ki belőlük a fővárosi vereség – folytatta Varga József. – Az biztos, hogy feltüzelik őket, azaz a végsőkig elszántak lesznek. De ez elsülhet fordítva is, hiszen ha a négybe akarnak kerülni, akkor hazai pályán nem veszíthetnek egy riválissal szemben, s ez szülhet egy még nagyobb eredménykényszert.

Támogatóink