Újabb sikerek címeres mezben

A magyar felnőtt válogatott szombaton nem hivatalos meccsen nyert a horvátok ellen, a juniorok kvalifikálták magukat az Eb-re, az ifik pedig Hollandiát verték, Mindegyik csapatban szerepelt DVSC-TVP-játékos.

Fotó:MKSZ/Kovács Anikó

A felnőtt válogatott a pénteki győzelem után szombaton is megmérkőzött Horvátországgal, ezúttal zárt kapuk mögött nem hivatalos meccset játszott a két ország nemzeti együttese. A mieink ezúttal 24–19-re nyertek, Sirián Szederke két gólt szerzett. A juniorok a Szkopjéban zajló Európa-bajnoki selejtezőtorna második napján a Feröer-szigetek ellen nyertek 41–16-ra, Tóvizi Petra négy góllal járult hozzá a sikerhez. A magyar válogatott a vasárnapi utolsó forduló eredményétől függetlenül már csoportelső, így kijutott az Eb-re.

Az ifik Dabason szerepelnek nemzetközi tornán, s franciák pénteki legyőzése után szombaton Hollandia ellen is diadalmaskodtak. A 34–22-re végződő meccsen Borgyos Panna egy gólt szerzett, Szabó Dóra ezúttal kimaradt a keretből, vasárnap Szlovénia ellen azonban újra lehetőséghez jut kapusunk.

Támogatóink