Újra együtt a csapat

Az Európa-bajnokságon szerephez jutó hat DVSC SCHAEFFLER-játékos rövid pihenőt kapott a Ljubljanából való hazatérés után, szerdán délután viszont már együtt gyakoroltak a csapattal.

Bordás Réka, Füzi-Tóvizi Petra, Hornyák Dóra, Kácsor Gréta, Töpfner Alexandra és Vámos Petra lépett pályára a kontinenstornán, ők a múlt szerdai, Szlovénia elleni zárómeccs után kaptak néhány napot a regenerálódásra, ma viszont már újra majdnem teljes kerettel gyakorolt a csapat. A két sérült (Ann-Cathrin Giegerich és Csernyánszki Liliána) mellett a vasárnap befejeződött Dél- és Közép-Amerikai Női Kézilabda Bajnokságon szerepelt Mariana Costa hiányzott igazoltan a szerdai gyakorlásról. Brazil légiósunk, aki aranyéremmel tér vissza Argentínából, a jövő hét elején csatlakozik majd csapattársaihoz.

A szakmai stábnak nem sok ideje marad a bajnokság folytatására való felkészülésre, hiszen december 3-án – azaz jövő szombaton – már fontos mérkőzés vár a debreceni lányokra, az MTK otthonában kezdődik meg a február közepéig tartó erőltetett menet.

Támogatóink