Újra együtt a csapat

Az elmúlt héten tíz DVSC SCHAEFFLER-játékos hiányzott válogatottbeli elfoglaltság miatt, így erősen foghíjas kerettel készült a csapat. A szombati, Alba-Fehérvár elleni meccs előtt szerdán gyakoroltak először teljes létszámban a lányok.

Hatan (Bordás Réka, Csapó Kyra, Hornyák Dóra, Planéta Szimonetta, Tóvizi Petra és Vámos Petra) a felnőtt, Vámos Míra a junior, Csernyánszki Liliána és Panyi Anna az ifjúsági, míg Mariana Costa a brazil felnőtt válogatottban szerepelt az elmúlt héten, azaz Szilágyi Zoltán összesen tíz játékosára nem számíthatott.

„Nem sokan maradtunk, így akadémisták jöttek fel az első csapathoz, hogy megfelelő létszámmal tudjunk gyakorolni – fogalmazott a DVSC SCHAEFFLER vezetőedzője. – Az ilyen periódusokban van idő olyan dolgokkal foglalkozni, amelyre a meccsek között nincs. Több lehetőség van erőfejlesztésre, képességfejlesztésre és technikai képzésre!”

Csapatunk szakmai stábjának mindössze három napja maradt az Alba-Fehérvár elleni szombati bajnoki mérkőzés előtt a közös gyakorlásra.

„Készülünk a fehérváriak ellen, mint minden meccsre, vannak olyan speciális dolgok, amelyeket meg kell tudnunk oldani – folytatta Szilágyi Zoltán. – De azt sem szeretném, ha ebben a három napban nagyon elmennénk a taktikázás irányába, inkább intenzív edzésekkel próbáljuk frissen tartani a csapatot.”

Támogatóink