Újra pályán a DVSC SCHAEFFLER

Első edzőmérkőzését játssza pénteken 15.30-kor a DVSC SCHAEFFLER csapata a 2021/22-es szezonban. Az ellenfél a román bajnokság ezüstérmese, a Nagybánya lesz.

A felkészülés második hetének végén, július 23-án, pénteken lép pályára először a DVSC SCHAEFFLER együttese, az ellenfél a román bajnokságban ezüstérmes, CSM Baia Mare együttese lesz, amely már biztosan főtáblás az EHF Európa Liga 2021/22-es kiírásában. A nagybányai együttes az EHF EL legutóbbi kiírásában bejutott a Final Four-ba, ahol az elődöntőben kikapott a francia Nantes-tól, majd a bronzmeccsen megverte a dán Ikastot.

A találkozónak a Hódos felújítása miatt a DESOK-csarnok ad otthont, A kezdési időpont 15.30 a mérkőzésre a létesítmény befogadóképességének megfelelően 300 nézőt engedhetünk be, a belépés díjtalan.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a mérkőzésre a 194/2021 (IV. 26.) kormányrendelet alapján a 18 éven felüliek csak védettségi igazolvánnyal, vagy a védőoltást igazoló EESZT mobilapplikáció segítségével, illetve igazolványon feltüntetett személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány bemutatásával léphetnek be! Ugyancsak beléphetnek a védettségi igazolvánnyal rendelkező nézők felügyelete alatt álló kiskorúak.

Támogatóink