Újra teljes a létszám

A pénteki edzésen már részt vettek válogatott játékosaink is, így két nappal a NEKA elleni bajnoki előtt újra együtt gyakorolt a csapat.

A válogatott szünetben sokan hiányoztak a DVSC SCHAEFFLER csapatából, így ebben az időszakban az NB I/B-s kerettel közösen készültek a „nagyok”. Bordás Réka, Füzi-Tóvizi Petra, Töpfner Alexandra és Vámos Petra a magyar, míg Mariana Costa a brazil válogatottban volt érdekelt, ők csütörtökre még pihenőt kaptak és a pénteki edzésen csatlakoztak a kerethez. Vasárnap 18 órakor már bajnoki mérkőzés vár a DVSC SCHAEFFLER-re, a NEKA lesz a vendég a Hódosban, így a debreceni lányoknak mindössze két napjuk maradt felkészülni a találkozóra. A szűkös időben videóelemzés és taktikai gyakorlások szerepelnek a programban.

Az április 16-án, 18 órakor kezdődő DVSC SCHAEFFLER–NEKA bajnoki mérkőzésre a jegyeket elővételben, honlapunkon, a Jegy / Tickets menüpont alatt, vagy közvetlenül a https://dvsckezilabda.hu/jegy-es-berlet/ linken lehet online megvásárolni. A nem helyre szóló belépő 1500, a helyre szóló belépő 2000 forintba kerül.

A mérkőzés napján a Hódos Imre Sportcsarnok pénztára egy órával a kezdés előtt, 17 órakor nyit majd.

Támogatóink