Ünnepeljünk együtt pénteken!

A DVSC kézilabdacsapatának múltja, jelene és jövője is jelen lesz pénteken a Hódosban. Kár lenne kihagyni az ünnepet!

Május 22-én, pénteken lép pályára utoljára a DVSC-TVP-Aquaticum együttese a 2014/15-ös szezonban. A délután hatkor kezdődő Békéscsaba elleni rangadó akkor is elég csábító programnak ígérkezik, ha tudjuk, hogy a mérkőzésnek a helyezések szempontjából már nincs tétje, hiszen korábban eldőlt, hogy megelőzzük a nagy riválist, a hetedik helynél pedig már nem végezhetünk előrébb. A keleti derbi csábításán túl azonban akad program bőven, amely miatt érdemes lesz eljönni a Hódos Imre Rendezvénycsarnokba.

A meccs előtt ugyanis a DVSC Kézilabda Kft. vezetése köszönti a szezon legjobb játékosait. A facebook oldalunkon jelenleg is zajló (pénteken, déli 12 óráig lehet szavazni) közönségszavazás mellett díjat kap a klub szakmai vezetése által legjobbnak választott játékos, valamint az év legértékesebbnek tartott játékosa. S találkozhatnak a jövővel is, hiszen ugyancsak díjazzuk a szezon legjobb junior- ifjúsági- és serdülő játékosát, valamint köszöntjük Vida Gergő együttesét, amely az elmúlt hétvégén bronzérmes lett az Országos Serdülő Bajnokságon.

Loki1995

Aztán következnek a debreceni kézilabdázás eddigi legnagyobb nemzetközi sikerét elérő hölgyek, azaz az 1995-ös EHF-kupagyőztes csapat. A diadal 20. évfordulóján a szurkolók újra találkozhatnak az aranylányokkal, aki megérdemlik, hogy – csakúgy, mint a régi nagy csaták idején – telt ház, zsúfolt lelátó fogadja őket.
Köstner Vilmos csapatából csak Irina Szamozvanova és Zupkó Judit nem tud eljönni az ünnepségre, azaz itt lesz Borók Rita, Csapó Erika, Csirinyi Csilla, Deák Melinda, Halcsík Ildikó, Horváth Beáta, Horváth Ildikó, Jeddi Mária, Katkó Andrea, Nyilas Tünde, László Krisztina, Rozsos Krisztina, Sándorné Sipos Éva, Szász Mária, Szopóczy Brigitta és Virincsik Anasztázia.

Támogatóink