Utánpótlás: bemutatkozik az ifi II.

Egy szinttel feljebb, a II. osztályú bajnokság Keleti csoportjában bizonyíthat Milánik Zoltán csapata.

Fotó: Facebook

Remek szezont zárt a Loki második számú ifjúsági csapata, amely megnyerte a III. osztályú korosztályos bajnokság Észak-Keleti csoportját, így a bizonyítványába a „magasabb osztályba léphet” bejegyzés került.

„Együtt maradt a csapat, senki sem öregedett ki a korosztályból – mondta a csapatot irányító Milánik Zoltán. – Kőkemény felkészülésen vagyunk túl, s már nagyon várjuk a bajnokság szerdai rajtját. Létavértesen edzőtáboroztunk egy hetet, s ez nagyon hasznos volt, a lányok végig kőkeményen, zokszó nélkül dolgoztak. Részt vettünk a hagyományos kisvárdai felkészülési tornán, ahol a Vác ifjúsági első osztályban szereplő együttese mögött a második helyen végeztünk. Egy osztállyal feljebb játszunk ebben a szezonban, s tisztában vagyunk vele, hogy ez a bajnokság más kávéház, de szeretnénk itt is a dobogós helyekért küzdeni. Sokkal több utazás vár ránk, fárasztó bajnokság elé nézünk, de állunk elébe! Szerencsére megúsztuk a felkészülést komolyabb sérülés nélkül, igaz Czakó Boglárka küszködik kisebb sérüléssel, de reményeink szerint hamarosan ő is pályára léphet!”

A DVSC-SCHAFFLER második számú ifjúsági csapata szeptember 12-én, szerdán 12 órakor a Hódosban a Hódmezővásárhely ellen játssza első bajnoki meccsét a II. osztályú bajnokságban.

Támogatóink