Utánpótlás félidőben: Ifi II

Egy osztállyal feljebb is remekül teljesített Milánik Zoltán csapata.

Osztályt váltott a nyáron a DVSC SCHAEFFLER második számú ifjúsági csapata, a lányok a III. osztály Észak-keleti csoportjának megnyerése után a második vonalban kezdték el a 2018/19-es szezont.  Milánik Zoltán tanítványai a bajnokság felénél hét győzelemmel és négy vereséggel a harmadik helyen állnak.

„A nyári alapozás nagyon jól sikerült, ezúton is szeretnénk megköszönni, hogy egy hetet Létavértesen edzőtáborozhattunk – mondta el a csapat edzője, Milánik Zoltán. – Tudtuk, hogy a másodosztályban nehéz mérkőzésekre számíthatunk, ettől függetlenül voltak olyan elvesztett mérkőzéseink, amelyeket megnyerhettünk volna. Ezeket a kis hibákat ki kell javítani és az utolsó percig kell koncentrálnunk a mérkőzéseken. Első szezonunkat töltjük a másodosztályban és az őszi szezont a harmadik helyen zártuk, ezzel a szerepléssel elégedettek lehetünk. Ezt a pozíciót szeretnénk megőrizni, de lehetőségünk van akár egy helyet javítani. A tavaszi folytatásig van időnk egy kis téli alapozásra, ami kitarthat a bajnokság végéig.” 

EREDMÉNYEK
DVSC SCHAEFFLER II–Hódmezővásárhelyi LKC 35–29
Eszterházy SC– DVSC SCHAEFFLER II 28–31
DVSC SCHAEFFLER II–Mikolik HS 43–26
Érd II–DVSC SCHAEFFLER II 25–33
DVSC SCHAEFFLER II–NKK Balmazújváros 25–28
Szeghalmi NKC–DVSC SCHAEFFLER II 35–33
DVSC SCHAEFFLER II–K. Szeged SE 38–37
Szigetszentmiklósi NKSE–DVSC SCHAEFFLER II 32–31
 DVSC SCHAEFFLER II–Gödi SE 33–27
Kispest NKK–DVSC SCHAEFFLER II 14–47
DVSC SCHAEFFLER II–Orosháza 27–31

A csapat gólszerzői: Repák Dóra (91), Milánik Katalin (73), Bernáth Lia (70), Ragó Rebeka (40), Repák Viktória (31), Gáspár Dóra (24), Czakó Boglárka (13), Filek Kornélia (12), Liskány Csenge (7), Tóth Szabina (6), Csokán Fanni (5), Cserkuti Krisztina (1), Dienes Hanna (1), Korcsmár Réka (1), Németi Nóra (1).

Támogatóink