Utánpótlás félidőben: serdülő II.

A DVSC SCHAEFFLER serdülő II-es csapata a III. osztályú bajnokság Észak–Keleti csoportjában 8 győzelemmel 2 döntetlennel és 3 vereséggel zárta az őszt. A lányok a folytatásban megcélozhatják a dobogót, hiszen mindössze négy pont a hátrányuk a harmadik helyen telelő Kazincbarcikai KSE-vel szemben.

„Több csapatból érkeztek a lányok hozzám, így mind képességben, mind erőnlétben különböző állapotban voltak a játékosok, amikor a nyár végén eldőlt, hogy én dolgozom ezzel a csapattal – mondta Milánik Zoltán edző. – A legfontosabb feladatom az volt, hogy a lehetőségekhez képest egy szintre hozzam a lányokat. Meg kell tanulni győzni, ehhez a mérkőzések utolsó percéig kell maximálisan koncentrálni. Az őszi szezont az ötödik helyen zártuk, de az a célunk, hogy a bajnokság végére odaérjünk a dobogós helyek valamelyikére. Nem lehetetlen küldetés, de nagyon sokat kell dolgozni érte. A tavaszi szezon előtt van egy kis időnk alapozni, és szeretném, ha ebben a felkészülési időszakban sokat fejlődne a csapat. Nagyon szerethető társaság alakult ki a lányokból, akik elfogadják, sőt igénylik a kemény munkát.”

ERDMÉNYEK
Miskolci VSC–DVSC SCHAEFFLER II 24–18
DVSC SCHAEFFLER II–Hajdúböszörményi TE 10–0
Szalézi DSE Kazincbarcika–DVSC SCHAEFFLER II 10–42
DVSC SCHAEFFLER II–Balkányi SE 47–7
Nyíradonyi VVTK–DVSC SCHAEFFLER II 17–43
KHSZ–DVSC SCHAEFFLER II 8–39
DVSC SCHAEFFLER III–DVSC SCHAEFFLER II 19–19
DVSC SCHAEFFLER II–Lóci DSE 30–24
Füzesabonyi SC–DVSC SCHAEFFLER II 19–34
DVSC SCHAEFFLER II–Bőcs KSC 20–20
Kazincbarcikai KSE–DVSC SCHAEFFLER II 26–15
DVSC SCHAEFFLER II–Nyíregyháza 16–20
Arany Sárkány Focisuli–DVSC SCHAEFFLER II 18–34

A csapat gólszerzői: Erdődi Helga (81), Uzsoki Petra (60), Tokai Anna (44), Balogh Petra (42), Zámbó Petra (18), Koncz Kitti (17), Lakatos Emese (17), Berki Virág (16), Kurucz Adrienn (16), Gyöngyösi Petra (11), Dobi Boglárka (8), Pócsi Enikő (7), Molnár Panna (6), Czina Eszter (5), Szabó Patrícia (5), Rácz Janka (4).

Támogatóink