Utánpótlás félidőben: serdülő III.

A DVSC SCHAEFFLER serdülő III-as csapata a bajnokság félidejében 7 győzelemmel, 1 döntetlennel és 5 vereséggel a 14 tagú mezőny 6. helyén áll. A lányok legemlékezetesebb mérkőzése a százszázalékos Nyíregyháza otthonában lejátszott találkozó volt, mindössze két góllal kaptak ki attól a csapattól, amely rendre tíz feletti különbséggel verte riválisait.

„Nyáron kezdtem a munkát a csapattal, s ez alatt az öt hónap alatt rengeteget fejlődtek a lányok – kezdte félévértékelését Kudor Kitti. –

Az első bajnokinkhoz képest már sokkal értettebb játékot mutatnak, kezd letisztázódni, hogy kinek mi a feladata a pályán. Az edzéseket is egyre dinamikusabb dolgozzák végig a játékosok, egyre jobban megértik a feladatok lényegét. Most egy hosszabb szünet jön a bajnokságban, s ebben a majd kéthónapos időszakban igyekszünk kijavítani a hibákat. Bízom benne, hogy ami eddig újként hatott az ellenfelektől azt tavasszal már le fogják tudni reagálni, lesz rá válaszuk. Ahogy azt a szezon kezdete előtt is elmondtam nem az eredményesség a legfontosabb, de az mindenképpen bíztató, hogy az első négy helyzettel végletekig kiélezett meccset játszottunk. Igaz, hogy ezen a szinten az egyéni képzés a fontos, de azért már a csapatjátékban való gondolkodásuk is kezd kialakulni, próbálom rávezetni a lányokat arra, hogy csapatban gondolkodjanak. Nagyon lelkes összetartó közösséggel dolgozhatok, szeretnek együtt lenni, szeretnek edzésre járni. A hazai mérkőzéseken mindig jó a hangulat, családtagokból, barátokból komoly szurkolótábor verbuválódott.”

EREDMÉNYEK:
Arany Sárkány Focisuli Ny – DVSC SCHAEFFLER III. 9-13
Hajdúböszörményi TE – DVSC SCHAEFFLER III. 28-22
KKHSZ – DVSC SCHAEFFLER III. 10-28
DVSC SCHAEFFLER III. – Füzesabonyi Sport Club 36-19
Miskolci VSC – DVSC SCHAEFFLER III. 25-23
DVSC SCHAEFFLER III. – Nyíradony VVTK 43-13
Szalézi DSE Kazincbarcika – DVSC SCHAEFFLER III. 10-31
DVSC SCHAEFFLER III. – Balkányi ISE 53-4
DVSC SCHAEFFLER III. – DVSC SCHAEFFLER II. 19-19
DVSC SCHAEFFLER III. – Lóci DSE 21-17
Bőcs KSC – DVSC SCHAEFFLER III. 33-30
Nyíregyházi SN KFT – DVSC SCHAEFFLER III. 18-16
DVSC SCHAEFFLER III. – Kazincbarcikai KSE 19-20

A csapat gólszerzői: Porkoláb Zsófia (89), Kovács Napsugár (81), Kőrösi Enikő (33), Mile Vanda (29), Bodnár Karolina (20), Somosi Viktória (17), Makay Csenge (16), Orsó Szabina (13), Sós Bernadett (13), Fábián Csenge (10), Antal Kinga (9), Herendi Réka 7, Fábián Flóra 6, Albert Bianka (3), Simon Fanni (3), Paluska Boglárka (2), Smider Dorka (2), Ivánka Anna (1).

Támogatóink