Utánpótlás: rajt kettős győzelemmel

A DVSC SCHAEFFLER ifjúsági és serdülő csapat is győzelemmel rajtolt az I. osztályú korosztályos bajnokságban.

A DVSC SCHAEFFLER fiataljai – csakúgy, mint a felnőtt csapat – a Szt. István SE ellen kezdték meg a bajnokságot, ám az utánpótlás együttesek vasárnap léptek pályára Budapesten.

Az ifik a motiváltan és gólerősen játszó Poczetnyik Luca vezérletével az első félidő derekára eldöntötték a mérkőzést. Szünet után már kiegyenlítettebb volt a találkozó képe, ám így is tovább nőtt a debreceni előny.

A serdülőknél az első félidő hajrájáig szorosan alakult a meccs, ám a DVSC SCHAEFFLER egy 3–0-s rohammal zárta le a játékrészt, így előnnyel vonulhatott pihenőre. A folytatásban aztán magabiztosan növelte előnyét a csapat, s biztos győzelemmel kezdte a szezont.

I. OSZTÁLYÚ IFJÚSÁGI BAJNOKSÁG, KELETI CSOPORT
SZT. ISTVÁN SE–DVSC SCHAEFFLER 28–39 (13–22)
DVSC: Bágyi S., Vadász A. (kapusok) – Budai F. 1,. Poczetnyik L. 12, Haja D. 3, Török L. 5, Sápi B. 6, Kórik V., Román Zs. 2, Eszenyi B. 3, Barati L. 1, Csernyánszki L. 2, Silye N. 1, Panyi K. 3. Edző: Márián Blanka.

I. OSZTÁLYÚ SERDÜLŐ BAJNOKSÁG, KELETI CSOPORT
SZT. ISTVÁN SE–DVSC SCHAEFFLER 18–25 (9–12)
DVSC: Fekete Zs., Kovács N. (kapusok) – Balogh R. 1, Csernyánszki L. 4, Tokaji E. 2, Silye N. 2, Vida V. 2, Hadházi D. 2, Bákonyi L., Rácz P. 1, Kelemen D. 1, Fodor V. 1, Makó Z. 6, Panyi K. 3. Edző: Márián Blanka.

Támogatóink