Utánpótlás: Vámosi-show, egy pont a Népligetből

Elképesztően izgalmas meccsen szerzett pontot ifjúsági csapatunk az Elek Gyula Arénában.

„Ha előre valaki azt mondja, hogy döntelent játszunk a Fradi otthonában, akkor boldogan elfogadtam volna, így azonban van némi hiányérzetem. Kétszer is megnyertük a meccset, mégis csak egy pontot szereztünk” – mondta Győrvári Viktor a DVSC SCHAEFFLER ificsapatának mestere, miután egyet már aludt a népligeti döntetlenre.

Való igaz, a mezőny két százszázalékos csapatának meccsén nagyon közel volt a győzelemhez a Loki, ám az Elek Gyula Arénában megszerzett pont így is roppant értékes. A remek színvonalú meccsen sokáig felváltva vezettek a csapatok, aztán a második félidő derekán sikerült meglépnünk három góllal, ám a zöld-fehérek egyenlítettek. Egy jó ütemű időkérés után ismét hárommal vezettünk, belül az utolsó öt percen, ám a Fradi ismét visszakapaszkodott. Az utolsó másodpercekben még Vámosi Panna lőhetett egy szabaddobás után, de a hazaiak kapusa hárított, maradt a döntetlen. A mérkőzés hőse egyértelműen a 13 találatig jutó Vámosi Panna volt, de csapatként is dicsérhető a DVSC SCHAEFFLER. Közel voltak a lányok a győzelemhez, de a Népligetben szerzett egy pont is roppant értékes, amiért egyértelműen dicséretet érdemel az együttes!

A serdülők meccsén az első játékrészben végig a mieinknél volt az előny, 13–11-es vendégvezetésnél térhettek pihenőre a csapatok. Sajnos a második félidő elején alaposan bent ragadtunk, hiszen egy 6–0-s rohammal kezdett a Fradi, s ezzel el is dőlt a mérkőzés. Sajnos a házi góllövőlistát vezető Haja Dóra nem érezte jól magát (mára kiderült, hogy beteg), így ennyire volt képes a csapat, ám az első 25 perc produkciója mindenképpen biztató a jövőre nézve!

IFJÚSÁGI I. OSZTÁLY, KELETI CSOPORT
FERENCVÁROS–DVSC SCHAEFFLER 28–28 (13–16)
DVSC: Szabó D., Bodó G. (kapusok) – Vámosi P. 13, Sápi B., Petrus M. 3, Kelemen G. 4, Barabás Zs., Zelizi F., Borgyos P. 5, Ofra Zs., Eszenyi B. 1, Sápi G., Kozma K 2, Petrovics A. Edző: Győrvári Viktor.

SERDÓLŐ I. OSZTÁLY, KELETI CSOPORT
FERENCVÁROS–DVSC SCHAEFFLER 27–20 (11–13)
DVSC: Aradi F., Bágyi S. (kapusok) – Silye N. 6, Haja D., Török L. 3, Panyi K. 2, Hadházi D., Buzás P., Rácz P., Román Zs., Szabó Zs., Makó Z. 4, Csernyánszki L. 5, Pásztor G. Edző: Márián Blanka.

Támogatóink