Utazás egy szép emlék jegyében

Az őszi bravúrgyőzelem már a múlté, de azért sokszor szóba került a héten.

A szezon eddig legjobb eredménye volt, az Érd elleni 28-23-as siker. Szeptember 17-én okkal tombolt a Hódos Imre Sportcsarnok közönsége, Varga József csapata nagyon kitett magáért a dobogóra pályázó érdiek ellen. A bravúrral megszerzett két pontra nagy szükség volt akkor, s ha a tabellára nézünk, látjuk, hogy milyen jól is jött.
Vasárnap délután az Érd vendége lesz a DVSC-TVP-Aquaticum együttese, s a felkészülés során természetesen felelevenítették a debreceni lányok a szeptemberi mecset is. Jó érzés volt újra élni a bravúr pillanatait, még akkor is, ha minden játékos tisztában van azzal, hogy most még többre lesz a szükség.

A felsőházba jutásért küzdő érdiek jó szériában vannak, s nagy szükségek lenne a két pontra. A Loki kézilabdázói nyugodtan léphetnek pályára, hiszen Érden nem lehet elvárás a pontszerzés, ám az mindenképpen az, hogy mindent megtegyenek a lányok a sikerért. A DVSC egyébként jó formában várja a vasárnapi utazást, hiszen a Fehérvár elleni hazai siker után Vácon és a Dunaújváros ellen is jól teljesített a csapat, ám mindkét összecsapásnak volt egy negyedórás kritikus időszaka, amikor elbukta a meccset. Egyértelmű, hogy csak akkor van esélyünk Érden a szoros mérkőzésre, ha ezúttal nem adunk 15 percnyi előnyt az ellenfélnek!

Támogatóink