Válogatott tapasztalatok

Három DVSC-TVP-játékos, Hársfalvi Júlia, Horváth-Pásztor Bettina és Sirián Szederke egy hétig a válogatottal készült Balatonbogláron.

Kim Rasmussen csapata a kemény edzések mellett két tesztmeccset is játszott Norvégia ellen, az első találkozó 22–22-es döntetlennel zárult, a második meccset 25–22-re nyerte a magyar együttes.

– Hasznos és kemény hetet töltött együtt a keret – beszélt a múlt hét hétfőtől vasárnapig tartó időszakról balszélsőnk, Hársfalvi Júlia. – A sok fizikai munka mellett voltak labdás edzések és meccsek is. Végig remek volt a hangulat, amelyhez a csapatépítő programok is hozzájárultak. Most lesz egy szusszanásnyi pihenőnk, aztán folytatódhat a kemény munka, immáron a klubunknál, hiszen már nincs is olyan sok idő hátra a bajnoki rajtig.

A három debreceni kerettag két napot töltött a DVSC-TVP szlovéniai edzőtáborában, innen utaztak Balatonboglárra, ahol vasárnapig tartott a keret összetartása. A lányok most két napot pihenhetnek, majd szerdán csatlakoznak a Lendváról hazatérő társakhoz.

Támogatóink