Változások a nyári felkészülésben

A beutazási korlátozások és a fokozódó járványhelyzet miatt megváltozott a csapat menetrendje, a módosított programban nyolc tesztmérkőzés szerepel.

A lányok már túl vannak a minden szezon kezdetén elvégzendő orvosi vizsgálatokon, illetve július 9-én a közös edzéseket is elkezdték. A Hódos felújítása miatt a labdás tréningeknek a Főnix csarnok ad otthont.

A beutazási korlátozások és a fokozódó járványhelyzet miatt változtatni kellett a felkészülési programon Köstner Vilmos vezetőedzőnek. Az első felkészülési mérkőzés tekintetében nincs módosítás, a négy ifjú debreceni játékost kölcsönvevő Békéscsaba ellen mérkőzik meg a DVSC SCHAEFFLER.

Július 26-tól augusztus 1-ig Balatonbogláron edzőtáborozik a csapat, ahol három tesztmérkőzésre is sor kerül: a már ismert Ferencváros és Dunaújváros elleni találkozó mellett a tavalyi Bajnokok Ligája győztese, a Győr ellen is megküzdenek a mieink. Augusztus 5-én Vácon vendégeskedünk, majd 14-én az eredetileg kiírt négycsapatos felkészülési torna helyett egy tesztmérkőzést játszunk Kisvárdán a házigazdákkal. Négy nappal később a Ferencváros otthonában lépnek pályára a lányok, végül augusztus 28-án viszonozzuk a váciak meghívását, és a tervek szerint a Főnixben ellenük zárjuk az edzőmérkőzések sorát.

Az aktuális helyzetnek megfelelően a felkészülési program még változhat, illetve később születik döntés arról, hogy mely mérkőzések lesznek nyilvánosak, ezekről természetesen időben tájékoztatjuk szurkolóinkat.

A DVSC SCHAEFFLER NYÁRI FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEI

Július 24. 17 30: Békéscsaba (Főnix Csarnok)
Július 28. 17.30: FTC (Balatonboglár, NEKA-csarnok)
Július 30. 17.30: Győr (Balatonboglár, NEKA-csarnok)
Július 31. 17.00: Dunaújváros (Balatonboglár, NEKA-csarnok)
Augusztus 5.: Vác (Vác, Városi sportcsarnok) – pontos kezdési időpont később
Augusztus 14.: Kisvárda (Kisvárda, Sportcsarnok) – pontos kezdési időpont később
Augusztus 18.: FTC (Budapest, Elek Gyula Aréna) – pontos kezdési időpont később
Augusztus 28. 17.00: Vác (Főnix Csarnok)

Támogatóink