DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

BÉKÉ

Felkészülési

2024.08.08. - 16:30

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

VÁRD A májust!

A Kisvárda ellen szeretne véget vetni a DVSC-TVP a nyeretlen napoknak. Kezdés pénteken 18 órakor a Hódosban.

Alig 34 óra telt az áprilisból, amikor a DVSC-TVP játékosai az MK-bronzéremmel a nyakukban megérkeztek a Hódos parkolójába, ahol a tűzijátékkal várták a csapatot a debreceni szurkolók. Akkor senki sem gondolta volna, hogy a hónap többi négy mérkőzésen győzelem nélkül marad a csapat. A rossz széria betetőzéseként múlt szombaton, a Vác elleni hazai bajnokin félcsapatnyi kézilabdázó hiányzott betegség, vagy sérülés miatt, s a pályára lépők között is akadtak olyanok, akik nemteljesen egészségesen vállalták a játékot. Nos, a betegek meggyógyultak, a sérültek állapota szépen javul, így optimistán várhatjuk az első májusi meccset, amelyen a Kisvárda lesz a Loki vendége.
Mindezek előtt azonban szerda este Tone Tiselj vezetőedző és Ábrók Zsolt ügyvezető várta a szurkolók kérdéseit, s jöttek is szép számmal, megtelt a csarnok sajtószobája.

Tone Tiselj beszélt az elmúlt időszak eredményeiről, arról, hogy a tavalyi negyedik hely, illetve az idei MK-bronz milyen nagy ugrás a csapat életében, s ezt bizony nem egyszerű kezelni. A szakember szerint a Dunaújváros elleni diadal után „kiürültek” a lányok,a mi nem véletlen, hogy újra elérték céljukat, az európai kupaszereplést!
– Ezekben a napokban nekem sem volt szívem ugyanúgy hajtani őket, mint korábban, ráadásul már előre tekintettem, a jövő lebegett a szemem előtt, azon járt az agyam, hogy miként erősítünk mi és miként a vetélytársak. Talán ezért voltam magam is kevésbé motivált – fogalmazott Tone az ankéton.

Ami a közeli jövőt illeti, a csapat előtt álló két hazai bajnoki mérkőzést mindenképpen szeretnénk megnyerni.
– Hiányzik a győzelem – fogalmazott egybehangzóan Kelemen Éva, Tóth Melinda, Horváth-Pásztor Bettina és Varsányi Nóri, akik csütörtök délelőtt a hajdúszoboszlói Hőgyes Endre Gimnáziumban (Varsányi Nóri egykori iskolájában) vettek részt közönségtalálkozón. A Kisvárda Master Good SE elleni mérkőzést Tomecskó-Hunyadi Tamás és Unyatinszki Tamás vezetik majd.

A pénteken 18 órakor kezdődő felnőtt bajnoki előtt ezúttal nem lesznek utánpótlás meccsek. A két klub fiataljai vasárnap találkoznak, a juniorok 14, az ifjúságiak 16 órakor kezdenek a Hódosban.

Támogatóink