Vasárnap Érdre utazik a csapat

Az európai kupameccs után a hét utolsó napján a dobogóra pályázó Érd otthonában vár bajnoki a csapatra.

Miközben a szurkolók még a Zaglebie Lubin ellen továbbjutás és az EHF Kupa harmadik selejtezőkörének sorsolásának lázában égnek a lányok már napok óta az Érd elleni bajnokira készülnek.

Vasárnapi ellenfelünkkel akár a nemzetközi porondon is összehozhatott volna minket a sors(olás), hiszen az Érd az első, míg a DVSC-TVP a második kalapban volt a keddi sorsolás előtt. Végül az érdiek a francia Issy Paris ellen lépnek majd pályára, míg a Loki az SCM Craiovával játszik, így „csak” bajnoki mérkőzésen találkoznak a felek. A debreceni lányok a továbbjutás szolid megünneplése után egyből az érdi találkozóra fókuszáltak.

Az előző szezonokban bronzérmes Érd kerete a nyáron tovább erősödött csak szemezgetve az új szerzemények között a svéd Jamina Roberts, az egyaránt francia Julie Foggea és Coralie Lassource, valamint Tóth Gabriella érkezett, azaz tovább acélosodott az eddig is bombaerős keret.

Vasárnapi ellenfelünk eddig csak a BL-címvédő Győrtől kapott ki, a többi mérkőzését magabiztosan nyerte. A sikerek közül is kiemelkedik a Siófok elleni erődemonstráció, a dobogóról álmodozó Balaton parti együttes elleni 32–22-es idegenbeli siker.

A vasárnap 18 órakor kezdődő Érd–DVSC-TVP mérkőzést Mizsák Dominika és Schmidt Orsolya vezetik, a találkozót a DVSC Kézilabda YouTube csatornáján élőben közvetítjük.

Támogatóink