Vasárnap nézők előtt fogadhatjuk az Érdet

A védettségi igazolvánnyal rendelkező szurkolók lehetnek ott a Hódos lelátóján.

Magyarország miniszterelnökének pénteki bejelentése alapján május 1-től (szombat) életbe lépő rendelet – 194/2021 (IV. 26.) – alapján a szurkolók bizonyos feltételekkel újra látogathatják a sporteseményeket. Ennek értelmében a május 2-án, vasárnap 16-30-kor kezdődő DVSC SCHAEFFLER–Érd bajnoki mérkőzésen is jelen lehetnek a szurkolók.

A mérkőzésre a védettségi igazolvánnyal rendelkező szurkolók léphetnek be, illetve a felügyeletük alatt álló kiskorúak. A védettségi igazolvány kizárólag fényképes személyazonosító igazolvány felmutatásával együtt érvényes. Az igazolványokat a belépés előtt a biztonsági szolgálat ellenőrzi! Ugyanezek a szabályok érvényesek bérletes szurkolóink belépésével kapcsolatban!

A jegyértékesítés a https://dvsckezilabda.hu/jegy-es-berlet/ oldalon vagy a Jegy és Bérlet menüből érhető majd el. Az értékesítés május 1-én, szombaton reggel 8 órától indul. Bár a jegyvásárlásra személyesen is lesz lehetőség, de arra kérjük szurkolóinkat, ha módjuk van rá, éljenek az online, érintésmentes jegyvásárlás lehetőségével!

Kapu-és pénztérnyitás másfél órával a mérkőzés kezdte előtt, 15 órakor lesz.

A védettségi igazolvánnyal nem rendelkező szurkolóink a Hódos Imre Sportcsarnokban található THE BEAVER Teraszon, óriás LED-kivetítőn nézhetik a mérkőzésünket, illetve előtte a 14.30-kor kezdődő DVSC–Csákvár NB II-es labdarúgó mérkőzést.

Támogatóink