Vasárnap végre hazai meccs!

Több mint két hónap után újra saját szurkolói előtt léphet pályára a DVSC SCHAEFFLER. Vasárnap 18 órakor a Vasast fogadjuk a Hódosban!

Akadt a magyar női kézilabdázásban olyan másfél évtized, amikor a Loki–Vasas csaták a bajnokság egyik legnagyobb rangadójának számítottak, az eredmény a dobogós helyezések szempontjából volt sorsdöntő. Azóta nagyot változott a világ, a piros-kékek most újoncként szerepelnek az NB I-ben, de eddigi produkciójuk tiszteletet parancsoló, hiszen három értékes győzelmet szereztek hazai pályán az Alba-Fehérvár, a Budaörs és a legutóbbi fordulóban a Dunaújváros ellen.

A DVSC SCHAEFFLER múlt szombaton Siófokon lépett pályára, s bár betegség, illetve sérülés miatt kulcsjátékosok hiányoztak, a debreceni lányok elhozták a két pontot a Balaton-parti városból.

„Nagy lökést adott a csapatnak, hogy foghíjasan is nyerni tudtunk Siófokon – emlékezett a múlt heti bravúros sikerre jobbszélsőnk, Arany Rebeka. – Most sem leszünk többen, de azt már bizonyítottuk, hogy a problémák ellenére is képesek vagyunk csapatként jól teljesíteni, így természetesen ezúttal is a győzelem a célunk! A Vasas újoncként várakozáson felül teljesít eddig a bajnokságban, energikus csapat, játékosai gyorsak lábbal. Jó mérkőzésre számitok, amelyen számunkra az a legfontosabb, hogy jó védekezéssel megállítsuk őket és minél több könnyű gólt szerezzünk.”

A Hódos Imre Sportcsarnokban január 23-án, vasárnap 18 órakor kezdő a DVSC SCHAEFFLER–Vasas bajnoki mérkőzést Bujdosó Máté és Horváth Viktor vezeti majd. A találkozóra online (honapunkon a Jegy és bérlet menüpont használatával) vehetik meg elővételben belépőjegyüket.  

A mérkőzés napján, január 23-án, a Hódos Imre Sportcsarnok főpénztárában lesz jegyárusítás. Pénztárnyitás 16.45-kor, kapunyitás 17 órakor. A helyre szóló belépő 2000, a nem helyre szóló belépő 1500 forintba kerül.

A találkozót a Debrecen Televízióban és a Médiacentrum Debrecen YouTube-csatornáján élőben közvetítjük!

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a mérkőzésekre a hatályos szabályozás alapján a 18 éven felüliek csak védettségi igazolvánnyal, vagy a védőoltást igazoló EESZT mobilapplikáció segítségével, illetve igazolványon feltüntetett személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány bemutatásával léphetnek be! Ugyancsak beléphetnek a védettségi igazolvánnyal rendelkező nézők felügyelete alatt álló kiskorúak.

Fontos tudnivaló, hogy a 2021. november 20. napjától hatályos 633/221. (XI. 18.) Korm. rendelet alapján kötelező maszkot viselni a zárt térben megrendezett sportrendezvény helyszínén.

Támogatóink