DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

BÉKÉ

Felkészülési

2024.08.08. - 16:30

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

Végre: meccs a Hódosban!

Mi más is lehetne a cél, mint győzelemmel ünnepelni a megújult Hódosba való visszatérést!

Szombaton 18 órakor újra felnőtt NB I-es mérkőzésnek ad otthont a Hódos Imre Sportcsarnok. Játékos, szurkoló, klubvezető egyaránt nagyon várta a visszatérést, amelyre reményeink szerint sokan lesznek kíváncsiak.
Az ellenfél a Szombathelyi KKA, s a vasi csapat cseppet sem a kézlegyintéssel elintézhető együttesek kategóriájába tartozik. Az előző szezonban újoncként simán hozták az elvárt biztos bentmaradást, hiszen a bajnokság márciusi felfüggesztésekor a 11. helyen álltak, nyolcpontnyi távolságra a kiesőzónától

A DVSC SCHAEFFLER csapatából biztosan hiányzik majd a szerdán súlyos térdsérülést szenvedő Alekszandra Vukajlovics, akire hosszú hónapokig nem számíthat a szakmai stáb. Vukasz sérülése kicsit beárnyékolta a lányok örömét, akik nagyon várták már a visszatérést a Hódosba.

Már hiányzott a Hódos hangulata, ez mindenképpen plusz motivációt jelent majd számunkra – mondta az Érden remekül játszó, kilenc gólig jutó Tóvizi Petra. – Szerdán már sokkal több pozitívum volt a játékunkban, mint korábban, jól kezdtük a meccset és az első félidőben eredményesen kézilabdáztunk. Szeretnénk minél hosszabbra nyújtani ezeket a jó periódusokat a játékunkban. Nehéz meccsre számítok a Szombathely ellen, hiszen ellenfelünknél több rutinos kézilabdázó is szerepel. Nagyon kell figyelnünk a két beállósukra, akik sokszor egyszerre is a pályán vannak.”
Köstner Vilmos csütörtökön és pénteken már a megújult Hódosban tartott edzést.

„Öröm volt ide visszatérni, hiszen sokat jelent ez a hely mindannyiunk számára, itt született a debreceni kézilabda – fogalmazott a DVSC SCHAEFFLER vezetőedzője. – Bízom benne, hogy itt forróbb hangulatú meccseket játszunk és a lányokkal együtt remélem, hogy a B-közép is visszatér. A Szombathely magas szerkezetű, jól összerakott csapat több rutinos játékossal és egy remek kapussal. Nem könnyű ellenfél, bár a mostani DVSC számára nincs könnyű ellenfél!”

A programban szerepel első osztályú serdülő és ifjúsági mérkőzés a Békéscsaba ellen, ezek a találkozók azonban valószínűleg elmaradnak. A csabaiak ugyanis szerdán a Ferencváros ellen játszottak felnőtt bajnoki meccset, s a zöld-fehéreknél két játékos pozitív koronavírus-tesztet produkált. A Békéscsaba felnőtt csapatában több utánpótláskorú kézilabdázó is szerepelt ezt a Békéscsaba – az ide vonatkozó protokollnak megfelelően – jelezte felénk, mi pedig email-ben értesítettük erről a Magyar Kézilabda Szövetséget. Hivatalos döntés szombat délelőtt várható, de valószínűsíthető, hogy az utánpótlás mérkőzéseket elhalasztják. Amint hivatalos értesítést kapunk, azonnal tájékoztatjuk szurkolóinkat!
Frissítve! A Magyar Kézilabda Szövetség gyors válasza alapján a két utánpótlás mérkőzés hivatalosan is elhalasztásra került!

A szombaton 18 órakor kezdődő DVSC SCHAEFFLER–Szombathelyi KKA mérkőzés előtt. Kapu- és pénztártnyitás 16.45-kor. A két kapu mögötti karzat egyelőre nem használható! A karzatra a belépés tilos! A Hódos Büfé felújítása még nem fejeződött be, ideiglenes büféket a két lelátó alatti folyosón találnak szurkolóink!

A mérkőzést Marton Zsófia és Szabó Eszter vezeti majd. A találkozót a Debrecen Televízióban és a dehir.hu/dtv internetes portálon élőben lehet nézni.

A belépőjegy ára egységesen 1500 forint.

Az MKSZ által kiadott „Egészségügyi Protokoll” továbbra is érvényben van, s az alábbi követelmények betartására kötelezi a klubokat.
A mérkőzéseken MASZK VISELÉSE KÖTELEZŐ! A belépés előtt testhőmérséklet mérése kötelező – 37.5 C˚ testhőmérséklet felett nem lehet belépni a csarnokba!

Kérjük szurkolóinkat, hogy használják a bejáratoknál, illetve a csarnok különböző pontjain elhelyezett fertőtlenítő állomásokat!
Kérjük szurkolóinkat, hogy lehetőség szerint ügyeljenek a megfelelő távolságtartásra.

A mérkőzésre a fentebb leírt egészségügyi előírások miatt az első félidő befejezéséig lehet belépni! Ezután már csak a korábban beléptetett nézők tartózkodhatnak a csarnok területén!

A Gyermekmegőrző működését a járványügyi helyzet rendeződéséig felfüggesztjük!

Támogatóink