Végre: RAJT!

Pénteken nekivág a 2021/22es szezonnak a DVSC SCHAEFFLER csapata, 18 órától a Kisvárdát fogadjuk a Hódosban!
 

Kilenc hét kőkemény felkészülés, nyolc edzőmeccs után szeptember 10-én végre éles bevetés vár a debreceni lányokra, 18 órától a Kisvárda Master Good SE csapatát fogadják a Hódosban.

A két együttes tétmeccsen legutóbb idén március 5-én találkozott, Kudor Kitti akkor debütált vezetőedzőként, s 25–21-re nyert a Loki. Ezúttal Szilágyi Zoltán premierjét láthatják majd a nézők a debreceni kispadon, a legnagyobb különbséget mégis a szurkolók jelenthetik a hat hónappal korábbi találkozóhoz képest, hiszen akkor zárt kapuk mögött játszottak a csapatok, míg pénteken ott lehetnek a drukkerek a lelátókon.

„Nagyon várjuk már a bajnoki rajtot, a hosszú és fárasztó felkészülés után, s reményeink szerint sokan lesznek majd a Hódosban – mondta az új szezon kezdete előtt Tóvizi Petra. – A Kisvárda ellen mindig nehéz mérkőzéseket játszunk, ezúttal is kemény csatára számítok! Mindenképpen győzni szeretnénk, hiszen a sikeres bajnoki rajt lendületet adhat a csapatnak a folytatásra!”

A két csapat a felkészülés során augusztus 13-án Nyíradonyban játszott tesztmeccset, akkor 31–21-re nyert a DVSC SCHAEFFLER. Persze mindenki tisztában van vele, hogy abból a hatvan percből nem szabad messzemenő következtetéseket levonni, mint ahogy az MTK elleni vesztes főpróba (30–36) sem lehet mérvadó.

A sérültek közül Kovács Annára továbbra sem számíthat a debreceni szalmai stáb, Arany Rebeka azonban felépült, mint ahogy az MTK elleni edzőmeccset betegség miatt kihagyó Karina Jezsikava is ott lesz a Kisvárda elleni keretben.

Pénteken már reggel 9 órától nyitva lesz a Hódos Imre Sportcsarnok jegypénztára, ahol átvehetőek lesznek a korábban megvásárolt szezonbérletek, illetve mód lesz elővételben belépőjegyet vásárolni. (Külön sor lesz a bérleteseknek és a jegyet vásárlóknak.) A helyre szóló belépő 2000, a nem helyre szóló belépő 1500 forintba kerül.

Bérleteseinket kérjük, hogy hozzák magukkal az bérletvásárlás során megadott email címre kiküldött QR-kódos értesítőt!

A torlódás elkerülése miatt kérjük, hogy akinek módjában áll, vegye át bérletét napközben, vagy érkezzen időben a csarnokhoz!

A szeptember 10-én, 18 órakor kezdődő DVSC SCAHEFFLER–Kisvárda Master Good SE mérkőzést Felhő Ferenc és Öcsi Tamás vezeti majd.

A felnőttek mérkőzése előtt a DVSC Kézilabda Akadémia két I. osztályú bajnokságban szereplő utánpótláscsapata is pályára lép a Kisvárda ellen. A serdülők találkozója 14, az ifjúságiak meccse 16 órakor kezdődik. Az első mérkőzésre a belépés ingyenes, az ifik meccsét már csak érvényes belépővel lehet megtekinteni.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a hatályos szabályozás alapján a 18 éven felüliek csak védettségi igazolvánnyal, vagy a védőoltást igazoló EESZT mobilapplikáció segítségével, illetve igazolványon feltüntetett személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány bemutatásával léphetnek be! Ugyancsak beléphetnek a védettségi igazolvánnyal rendelkező nézők felügyelete alatt álló kiskorúak.

Támogatóink