Vereség Gyöngyösön

Gyenge első harminc perc után a második félidőben már rendben volt a védekezés.

„Mi folyik itt Gyöngyösön” – tehettük volna fel a kérdést az első félidő bármelyik szabadon választott pillanatában. Mert az tudtuk, hogy a csapat nem erre a meccsre készült – még délelőtt is edzettek a lányok a hétfői két kőkemény gyakorlás után –, ám az mégis sokkoló volt, hogy a nézőket köszöntő „Hurrá, hurrá” csatakiáltás még visszhangzott a csarnokban, amikor már 4–0-ra vezetett a junior válogatott, melynek keretében ott volt a debreceni Borgyos Panna is aki nem lőtt gólt a meccsen. Rengeteg hibával, rosszul védekezve kézilabdáztunk, így félidőre jelentős előnyre tett szert Golovin Vlagyimir csapata.

A folyatásban sikerült összeszedni legalább a védekezést, s mivel 16 perc alatt csak három gólt kaptunk, sikerült jelentősen csökkenteni a hátrányt (21–18).  Ha egy kicsit koncentráltabbak vagyunk nagyon gyorsan összejöhetett volna az egyenlítés is, ám hiába szereztünk sok labdát, a helyzeteket nem sikerült gólra váltani, vagy helyzetekig sem jutottunk el. Így végül nyertek a jól kézilabdázó fiatalok, s a mi felkészülésünknek sem ártott egy tesztmeccs a jövő szombati, békéscsabai bajnoki előtt.

JUNIOR VÁLOGATOTT–DVSC SCHAEFFLER 30–24 (18–10)
Gyöngyös, 300 néző. Vezette: Héjjas, Kránitz.
DVSC: Oguntoye  Arany 1, Punyko 3, Tóvizi 3, Deszpotoics 4, Bulath 3, Vantara-Kelemen 3. Csere: Triffa (kapus), Kovács Anna 2, Szabó P., Bordás 2, Varsányi, Zamfirescu 3, Poczetnyik. Edző: Köstner Vilmos.

Támogatóink