Veszélyes csapat érkezik

Szerdán 18 órakor az Alba-Fehérvár ellen játszunk a Hódosban!

Nem kezdte jól a bajnokságot a fehérvári együttes, hiszen két hazai meccset is elveszített egy góllal. A Kisvárda (23-24) és a Vác (29-30) elleni minimális vereség után nagyon elszántan készül az Alba, ezt jelzi, hogy a csapat már kedden elutazott Debrecenbe. Ellenfelünknek kapusposzton akadtak gondjai, hiszen a Herr Orsolya térdsérülése után igazolt Szonja Bajraktaroviccsal szerződést bontott a klub Mistina Kitty és Hernádi Dorina személyében két tehetséges ám rutintalan hálóőr maradt a keretben. Ezért is szerződtették extra gyorsasággal a brazil Flávia Gabinát, aki Debrecenben mutatkozhat be az NB I-ben. A 21 éves dél-amerikai kézilabdázó legutóbb Törökországban légióskodott. A fehérváriak egyértelműen többre hivatottak, mint amit eddig produkáltak a bajnokságban, éppen ezért roppant veszélyes, elszánt ellenfélre számíthatunk szerdán.

A DVSC-TVP játékosai vasárnap délelőtt értek haza Lengyelországból, s hétfőn két edzése is volt a lányoknak.

– Szerencsére kényelmes volt a hazaút, így hétfőre kipihentük magunkat – mondta Csáki Viktória az Alba –Fehérvár elleni hazai mérkőzés előtt. – Tisztában vagyunk vele, hogy az egyik közvetlen riválisunk ellen lépünk pályára, így különösen fontos a két pont megszerzése. Játszottam két évet Székesfehérváron, van akivel a mai napig jóban vagyok, de erre a hatvan percre felfüggesztjük a barátságot!

A szerdán 18 órakor kezdődő DVSC-TVP–Alba-Fehérvár mérkőzést a Hargitai Gábor, Markó Gábor játékvezetői páros vezeti. A mérkőzés előtt 17 órakor lesz pénztárnyitás. A bajnoki találkozó előtt 17 és 18 óra között külön pénztárnál a kupavisszavágóra is lehet belépőt vásárolni.

Támogatóink