DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

BÉKÉ

Felkészülési

2024.08.08. - 16:30

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

Vica és a bűvös hatos

Nehéz feladat vár szombaton a DVSC-TVP csapatára, hiszen a Dunaújváros otthonában még egyetlen rivális sem tudott nyerni a szezonban.

dkka_dvsc_behar2

A jelenleg harmadik helyen álló újvárosiak eddig háromszor kaptak ki a bajnokságban, egyik vereségüket szeptember 18-án a Hódosban szenvedték el. A Loki 26-24-es sikeréből főszerepet vállalt a balszélső Kelemen Éva, aki hat gólt lőtt a Kohásznak.

„Szép győzelem volt, olyan siker, amelyre mindenki felkapta a fejét, hiszen nem mi voltunk a meccs esélyesei – emlékezett Vica.  -Ők talán nem voltak csúcsformában, s mi abban a helyzetben azon a napon ki tudtuk használni a hibáikat. Szívesen gondolok vissza arra a találkozóra, s nem csak azért, mert nekem jól ment a játék. Azon az estén egy igazán jó csapat ellen tudtuk megmutatni, hogy mire vagyunk képesek. Azzal persze tisztában vagyunk, hogy a szombati teljesen más mérkőzés lesz. Jó formában van a Dunaújváros, az EHF Kupában ott van a negyeddöntőben, s bajnoki bronzéremért folyó harcban nagyon kell a hazaiaknak a két pont. Emellett valószínűleg szeretnének visszavágni a szeptemberi vereségért, ez mindenképpen plusz motivációt jelenthet számukra. A Kohász otthon nagyon erős, így egyértelműen a meccs esélyese, de mi is ott leszünk a pályán.”

Bár egyértelmű, hogy mindig a következő meccs a legfontosabb, kicsit előre tekintettünk.

„Nagyon fontos lesz számunkra a jövő heti két hazai mérkőzés – folytatta Kelemen Éva. – Szerdán a Vácot fogadjuk a Magyar Kupa negyeddöntőjében, s mindenképpen tovább akarunk jutni, hiszen így közelebb kerülhetünk az európai kupaszerepléshez. Szombaton pedig kulcsfontosságú bajnoki vár ránk, közvetlen riválisunk a Fehérvár látogat a Hódosba. Előtte azonban szeretnénk minél jobb eredményt elérni Dunaújvárosban, hogy jó hangulatban készülhessünk a jövő heti feladatokra.”

Támogatóink