Vissza a győztes útra!

Szerdán 18 órakor a Szent István SE együttesét fogadjuk, a bajnoki előtt a Hódos Büfében megnézhetik a magyar–portugál Eb-meccset!

Augusztus végén a Szent István SE ellen kezdte meg a 2019/20-as szezont a DVSC SCHAEFFLER együttese. A Monoron lejátszott találkozón debütált a felnőtt élvonalban Vámos Petra, aki azóta már túl van első világversenyén, s itt vágott bele szép sorozatába Köstner Vilmos csapata, amely az újonc legyőzése után komoly bravúrokat mutatott be.

A rajton még döcögött a gépezet, a 33–24-re megnyert találkozó után azonban egyre inkább elkapta a fonalat a Loki. Most, a múlt heti két vereség után hatalmas szüksége van a debreceni lányoknak a sikerélményre, a vasárnapi németországi kupameccs előtt!

A Szt. István SE a bajnokságban már bizonyította, hogy hibázik, aki kézlegyintéssel elintézi a fiatal csapatot. Az újoncnak kellett néhány hét, amíg felvette az NB I ritmusát, utána azonban okozott néhány méretes meglepetést. Az Alba Fehérvár otthonában még csak a bravúr kapujáig jutottak el, négy perccel a befejezés előtt még döntetlenre álltak, végül azonban kikaptak. Néhány nappal később, a Vác ellen azonban már megszerezték első élvonalbeli pontjukat, majd a következő fordulóban Békéscsabán is döntetlent játszottak.

„Nem foglakozunk azzal, hányadik helyen áll szerdai ellenfelünk, felkészültünk a játékukból, s megpróbáljuk kihozni a maximumot a mérkőzésből – kezdte Poczetnyik Luca. – Elemeztük a múlt heti két vesztes meccsünket, s igyekeztünk elemezni a látottakat, kijavítani a hibákat. Most kezdődik a bajnokság második fele, s szeretnénk újra elindulni azon az úton, amelyen ősszel is jártunk, s sikeresek voltunk!”

A szerdán 18 órakor kezdődő DVSC SCHAEFFLER–Szent István SE mérkőzést Ignéczi Ivett és Kavalecz Klaudia vezeti. 

A Globus Kids Gyermekjátszóház ezúttal is várja a 6 éven aluli gyerekeket!
Kapu- és pénztárnyitás 17 órakor. A belépők egységesen 1500 forintba kerülnek.

A Hódos Büfé már 15.30-kor nyit, itt kivetítőn megnézhetik a 16 órakor kezdődő Magyarország–Portugália férfi Eb-mérkőzést!

Támogatóink