Vissza a győztes útra!

Fontos meccs vár pénteken 18 órakor a DVSC-TVP csapatára, a Siófok elleni mérkőzésen meg kell szerezni a két pontot!

Emlékezetes mérkőzést játszott a két csapat november 19-én, a Balaton-parti városban, hiszen a hazaiak az első félidő hajrájában már 15–7-re is vezettek, a meccs végén mégis egy ponttal a tarsolyában távozhatott a DVSC-TVP. A meseszerű talpra állás igazi csapatmunka eredménye volt, melyben a kilenc gólig jutó Csáki Viki játszotta a főszerepet. A jobbszélső nyolcból nyolc büntetőt lőtt be az utolsót már a játékidő lejárta után, ezzel egyenlített a nagyot küzdő debreceni csapat.

– Ugyanarra az elszántságra lesz szükségünk a győzelemhez, amelynek segítségével Siófokon vert helyzetből fel tudtunk állni – mondta a novemberi találkozó hőse, Csáki Viktória. – A Magyar Kupa bronzérem után gödörbe kerültünk, ebből szeretnénk most kimászni, hiszen pontosan tudjuk, hogy nem ért még véget a szezon, vannak feladataink. A péntekivel együtt még négy hazai meccs vár ránk, ezeket mindenképpen szeretnénk megnyerni! Alaposan felkészültünk a pénteki összecsapásra, a jó védekezés lehet a siker kulcsa. Remélem, hogy most nem kell olyan izgalmakat átélni, mint idegenben!

Az biztos, hogy külön figyelmet kell majd fordítani a vendégek – s egyben a honi első osztály – legeredményesebb játékosára, Triscsuk Krisztinára, aki eddig 19 mérkőzésen 141 gólt szerzett.

A pénteken, 18 órakor kezdődő DVSC-TVP–Siófok mérkőzésen a Bócz László, Wiedemann Viktor játékvezető duó fújja majd a sípot. Még pénteken is lehet elővételben jegyet vásárolni 12 és 15 óra között a Hódos Imre Sportcsarnok hátsó, személyzeti portáján. A pénztár 15.30-kor nyit, kapunyitás 15.45-kor. A kisgyermekkel érkezőket, ezúttal is várja a DVSC-TVP gyermekmegőrzője.

A felnőttek mérkőzése előtt 14 órától a juniorok – ez a mérkőzés belépő nélkül megtekinthető –, majd 16 órától az ifjúságiak lépnek pályára. Az ifik meccsére már csak érvényes belépővel lehet bemenni.

Támogatóink