DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

BÉKÉ

Felkészülési

2024.08.08. - 16:30

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

Visszatértek az olimpiai selejtezősök

A sikeres olimpiai selejtező után újra a csapattal edz a magyar válogatott három debreceni tagja Füzi-Tóvizi Petra, Kácsor Gréta és Vámos Petra, valamint a holland válogatottal kvalifikáló Tamara Haggerty. Mivel Hollandia és Magyarország egy csoportba került, az ötkarikás játékokon egymás ellen küzdhetnek majd a DVSC SCHAEFFLER játékosai. 

Mint ismert, a magyar nemzeti csapat Debrecenben vívta ki az olimpiai részvételt, miután hibátlan mérleggel zárta a Japán, Nagy-Britannia és Svédország részvételével megrendezett kvalifikációs tornát. A DVSC SCHAEFFLER három válogatott játékosa hétfőre és keddre pihenőt kapott, ma délután viszont már újra edzettek a lányok. Csakúgy mint a holland válogatottal szintén kvalifikáló Tamara Haggerty. Bár a magyarok a közös „olimpiai fotón” túlerőben vannak, Tami szerint kiegyenlített küzdelmet vívnak majd egymással az ötkarikás játékokon. 

„Érdekes lesz egymás ellen játszani, de nagyon örülök annak, hogy Magyarország is kijutott, mert így a csapattársaimmal is találkozhatok majd Párizsban – mondta honlapunknak Tami. Biztos vagyok benne, hogy megint szoros meccset játszunk majd egymással, hiszen az elmúlt időszakban többször is így történt. Egyébként az olimpián már nincs könnyű ellenfél, de nekünk az az elsődleges célunk, hogy továbbjussunk a csoportból. Jó lenne ezt a magyarokkal együtt kéz a kézben elérni.”

Támogatóink