Visszavágásra készülnek a lányok

Pénteken 18 órakor a Moyra-Budaörs csapatát fogadja a DVSC SCHAEFFLER. A csapat célja nem is lehet más, mint visszavágni az októberi vereségért.

Eddig 11 alkalommal találkozott az NB I-ben a debreceni és a budaörsi együttes. Tízszer érvényesült a papírforma, legutóbb, 2002. október 15-én azonban megszületett a meglepetés. A nagyot küzdő budaörsi csapat 25–23-ra nyerte meg a mérkőzést.

„Nagyon fájó az őszi vereség, természetesen szeretnénk visszavágni a Budaörsnek – fogalmazott Szilágyi Zoltán, a DVSC SCHAEFFLER vezetőedzője. – Akkor megmutattuk, hogyan nem szabad felkészülni egy mérkőzésre, s hogyan nem szabad elkezdeni egy meccset. Nem is sikerült nyerni, ami azóta is fájó pont számunkra, de remélem sokat tanultunk abból a hatvan percből. Pénteki ellenfelünknek vannak rutinos játékosai, akikre igyekeztünk alaposan felkészülni. Biztos, hogy zárt védekezéssel találjuk magunkat szembe, így sokat számít majd, hogy az átlövőink milyen hatékonyak lesznek. Ennél is fontosabb, hogy a mi védekezésünk legyen megfelelően hatékony, hiszen ebből indulva szerezhetünk lerohanásgólokat. A válogatott szünet után, kedd óta dolgozunk teljes létszámmal, de nem most formálódik a keretünk, a szezon közbeni változások ellenére is egyre jobban összeszoknak a játékosok, így nem lehet arra hivatkozni, hogy nem volt elég időnk felkészülni a mérkőzésre.

A március 10-én, pénteken 18 órakor kezdődő DVSC SCHAEFFLER–Moyra-Budaörs Handball mérkőzést Héjja Ádám és Kónya Balázs Krisztián vezeti. A mérkőzésre elővételben megvásárolhatják a belépőiket honlapunkon a jegy és bérlet menüpont alatt (https://dvsckezilabda.hu/jegy-es-berlet). A nem helyre szóló belépő 1500, a helyre szóló belépő 2000 forintba kerül.

Pénztár- és kapunyitás egy órával a kezdés előtt, 17 órakor lesz. A Hódos Imre Rendezvénycsarnok büféje 16 órától várja a mérkőzésre érkező szurkolókat

A mérkőzésen pohárban sem lehet italt bevinni a lelátókra! A meccs ideje alatt a hosszanti oldalon található lelátók alatt ruhatár üzemel. A ruhatár díja 100 forint.

A mérkőzést 20 órától felvételről nézhetik meg a DVSC Kézilabda YouTube csatornáján.

Támogatóink