DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

KKC

Felkészülési

2024.08.08. - 16:00

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

Vivien már otthon érzi magát

Nyáron érkezett, s nagyon hamar beilleszkedett Víg Vivien, a DVSC-TVP kapusa, aki már számolja a bajnoki rajtig hátra levő időt.

vigvivi

A 16-os szám (a mezszáma) lehet a nyerő Víg Vivien számára. A tehetséges kapus rövid idő alatt lett igazi debreceni.

– Nagyon jól érzem magam nem hittem volna, hogy egy hónap után olyan lesz, mintha hosszú ideje itt játszanék – mondta Vivi. – A lányok befogadóak, segítőkészek voltak, nagyon jó közösségbe kerültem. A nyári alapozás kőkemény volt, de ez egy ilyen időszak, aki sportra adja a fejét, annak át kell ezt élnie. A csapatsportokban azonban a közösségben rejlik a titok, egy ember úgy lehet eredményes, ha jól is érzi magát, márpedig én jól érzem magam a Lokinál. Itt mindenkinek ugyanaz a célja, minél jobb eredményt szeretnénk elérni, s egy csapat akkor lehet igazán jó, ha összeáll, s akkor az sem gond, ha nincsenek sztárok a keretben. A kapusok között is megvan az összhang, edzések, meccsek után átbeszéljük, ki kit csinált, jól rosszul. Nem közhely, hogy jól kiegészítjük egymást!

Az előjelek alapján nagyon kiegyensúlyozott bajnokság elé nézünk, de Vivien szerint ez is pozitívum.

– Azt gondolom, jó, hogy ilyen szoros lesz a bajnokság, nem lesznek előre lefutott meccsek ettől lesz érdekes az egész szezon – fogalmazott kapusunk. – Sok klub alaposan bevásárolt, de ez minket nem zavar, mindent megteszünk azért, hogy ismét előrébb lépjen a DVSC. Hogy mit várok a szezontól? Nem akarom elkiabálni, de az az érzésem, hogy a negyedik-ötödik helyre odaérhetünk. Tudom, hogy a felkészülési meccsekből nem lehet messzemenő következtetéseket levonni, de az mindenképpen dicsőség, hogy a bajnok Fradi ellen jó meccset játszottunk, s ők is hangsúlyozták, hogy velünk játszották az egyik legkeményebb találkozójukat a felkészülési időszakban. Nagyon várom a rajtot, teljesen más, amikor a bajnokság elkezdődik, komoly tétje van a mérkőzéseknek. Ezért küzdöttünk. Tudjuk, hogy a debreceni szurkolók is kiéheztek a tétmeccsekre, ez plusz motiváció számunkra.

Támogatóink