A Békéscsabát fogadjuk a DESOK-ban

Augusztus 6-án, pénteken 15.30-kor a DESOK-ban játszunk felkészülési mérkőzést a Békéscsaba ellen. 

Harmadszor lép pályára az idei felkészülés során a DVSC SCHAEFFLER együttese, a debreceni lányok két héttel ezelőtt szintén a DESOK-ban a román bajnoki második helyezett, EHF Európa Liga bronzérmes Minaur Baia Mare együttesét verték meg 31–27-re, majd a mátraházi edzőtábor záróakkordjaként az MTK/FTC vegyescsapat ellen nyertek 30–29-re.

Péntek délután fél négykor a Békéscsaba lesz a DVSC SCHAEFFLER ellenfele. Az első osztálytól az elmúlt szezon után búcsúzó együttes eddig egyszer lépett pályára a felkészülés során, 26–25-re legyőzte az NB I-be most feljutott Vasast.

A találkozónak a Hódos felújítása miatt a DESOK-csarnok ad otthont, a kezdési időpont 15.30, a mérkőzésre a létesítmény befogadóképességének megfelelően 300 nézőt engedhetünk be, a belépés díjtalan.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a mérkőzésre a 194/2021 (IV. 26.) kormányrendelet alapján a 18 éven felüliek csak védettségi igazolvánnyal, vagy a védőoltást igazoló EESZT mobilapplikáció segítségével, illetve igazolványon feltüntetett személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány bemutatásával léphetnek be! Ugyancsak beléphetnek a védettségi igazolvánnyal rendelkező nézők felügyelete alatt álló kiskorúak.

Felhívjuk a vendégszurkolók figyelmét, hogy a csarnok adottságai miatt vendégszurkolókat nem tudunk fogadni!

Támogatóink