A győzelem a cél!

Szombatos 18 órakor Egerben, az Eszterházy SC otthonában lép pályára DVSC SCHAEFFLER.

A szerdai, Fradi elleni csata után nem sok ideje maradt a pihenésre a lányoknak, hiszen csütörtök délelőtt már edzett a csapat.
„Megpróbáltuk kifutni magunkból a fáradtságot, a meccs utáni edzésen – mondta a Ferencváros ellen jó teljesítményt nyújtó Kovács Anna. – Most ilyen feszes a menetrendünk, nincs lehetőség a pihenésre, hiszen szombaton újabb mérkőzés vár ránk. Az Eger ellen természetesen a két pont megszerzése a cél, de szó sincs arról, hogy lebecsülnénk az ellenfelet, amennyire az idő engedte felkészültünk az Eszterházy csapatából.”

A sereghajtó egri együttesnek egy nappal több jutott a felkészülésre, hiszen már kedden lejátszotta bajnokiját a Budaörs otthonában. A két csapat egyébként a válogatott szünetben a múlt héten Debrecenben játszott edzőmecset, akkor 36–29-re nyert a fiatalokkal teletűzdelt DVSC SCHAEFFLER. Azt azonban mindenki tudja, hogy nem szabad messzemenő következtetéseket levonni abból a találkozóból. Az biztos, hogy több „tervezett” pontot nem veszíthet a csapat, így szombaton Egerben kötelező a győzelem.

A két együttes már két tétmeccset is játszott egymás ellen. Októberben négy nap alatt kétszer is találkoztak a felek, a 19-én Debrecenben lejátszott bajnoki 32–25-re, a 22-én Egerben rendezett Magyar Kupa találkozón 31–20-ra nyertünk.

A március 30-án 18 órakor kezdődő Eszterházy SC–DVSC SCHAEFFLER mérkőzést az Eszterházy Főiskola Sportcsarnokában (Eger Leányka út 6.) rendezik, Marton Zsófia és Szabó Eszter lesz a két játékvezető. A mérkőzést a DVSC Kézilabda YouTube csatornáján élőben közvetítjük.

Támogatóink