Ezúttal a fővárosi vegyescsapat nyert

Hatalmas hőség, nagy iram, sok hiba és fővárosi siker az MTK/FTC vegyescsapat elleni második edzőmeccsen.

Bordás Réka És Vámos Petra még az olimpia után kapott szabadsáságát tölti a héten, Kovács Anna és Arany Rebeka sérülés miatt hiányzott, míg Csernyánszki Lilliána és Panyi Anna az ifi Eb-n szerepelnek. Így meglehetősen szűk kerettel utazott a fővárosba a DVSC SCAHEFFLER, ahol az MTK és FTC játéksok alkotta vegyescsapat ellen lépett pályára szerda délután.

Jól kezdtünk a fővárosi vegyescsapat ellen, amelyben az olimpián járt kézilabdázók közül a zöld-fehérek kapusa, Janurik Kinga már játékra jelentkezett, s helyet is kapott a kezdőcsapatban. Az első percekben könnyen megtaláltuk a rést az ellenfél védelmében, így 8–5-re vezettünk.

Aztán Janurik elkapta a fonalat, támadásban is egyre eredményesebb volt a főként Fradi játékosokra épülő sor, így fordított a hazai együttes, s félidőig meg is tartotta előnyét.

A második játékrészben az MTK kézilabdázóira épülő hazai csapat tartotta a különbséget. A hőségben mindkét oldalon rengeteg volt a hiba, sok ziccert rontottunk, így nem tudtunk faragni a különbségből, a mátraházi Loki-siker után ezúttal a fővárosi kék-fehér/zöld-fehér vegyescsapat nyert.

A DVSC SCAHEFFLER legközelebb pénteken, Nyíradonyban a Kisvárda ellen lép pályára.

MTK/FTC VEGYES–DVSC SCHAFEFLER 34–30 (19–15)
Elektromos Sportcsarnok, zárt kapuk mögött. V: Bócz, Wiedemann

DVSC: Csap Kyra –M. Costa 5, Hornyák D.  3 (2), Szabó N. 5 (3), Tóvizi 4, Jezsikava 2, Vámos M. 3. Csere Torda, Giegerich (kapusok), Planéta 6, Poczetnyik L., Petrus 2, Korsós., Török L., Vámosi P. Edző: Szilágyi Zoltán

Támogatóink