Jöhet a jó előadás!

Sok hibával játszott a DVSC SCHAEFFLER a Kisvárda elleni bajnoki főpróbán. 

A színházi babona szerint a rossz főpróbát jó előadás követi, eszerint jól fog játszani a csapat jövő csütörtökön, a bajnoki rajton. A rajt előtti utolsó tesztmeccsen a Kisvárda viszonozta szerdai vendégeskedésünket, s most nem ment úgy a csapatnak, mint két nappal korábban idegenben. A lányok még nem érezték a Főnix hatalmas belső terét, talán ennek is tudhatjuk be a rengeteg elrontott helyzetet. Köstner Vilmos villámgyorsan kikérte két idejét, hiszen a csak a védekezés volt nagyjából rendben, a támadójátékba viszont nagyon sok hiba csúszott.

A második félidő elején aztán megrázta magát a csapat, hamar elléptünk hat góllal, s a játékrész derekéig maradt is a különbség. Ekkor azonban jött egy nagyon rossz periódus, így hamar elfogyott az előny nagy része. Így volt lehetőség modellezni egy szoros végjátékot, amit megoldott a csapat, így megnyerte utolsó felkészülési találkozóját a DVSC SCHAEFFLER.

„Szerdán jobban ment a csapatnak, ma sokat hibáztunk elül és hátul egyaránt, rengeteg tiszta helyzetet rontottunk – értékelt a meccs után Jelena Deszpotovics. – A bajnoki rajtig elemeznünk kell a hibáinkat, hiszen nagyon sokat dolgoztunk a felkészülés alatt, s ennek meg is lesz az eredménye.”

Jövő csütörtökön 18 órakor az újonc Szt. István SE ellen már élesben játszanak a lányok. A színházi babona alapján bizakodhatunk…

DVSC SCHAEFFLER–KISVÁRDA MASTER GOOD SE 23–22 (9–8)
Debrecen Főnix Csarnok. Vezette: Hantos D., Rózsahegyi B.
DVSC: Oguntoye – Varsányi 5, Karnik Sz., Tóvizi 2, Deszpotovics 3, Bulath 5 (1), Vantara-Kelemen 1. Csere: Triffa, Szabó D. (kapusok), Kovács Anna 3, Petrus 1, Vámos P. 1, Bordás 1, Karsten 1, Poczetnyik.
KISVÁRDA: Pásztor B. – Orbán A., Habanková 5, Dajka, Dombi L. 5, Siska 1 (1), Milosevics 2. Csere: Lajtos (kapus), Litre 5, T. Radojevics 3 (1), Petika, Smid, Rocha 1, Udvardi.

Támogatóink