Szombaton jön az év első bajnokija

A Siófok otthonában lép pályára először bajnoki meccsen a DVSC SCHAEFFLER a 2022-es évben.

Az Eger elleni Magyar Kupa találkozó után szombaton következik az új esztendő első bajnoki meccse, Siófokon. A Balaton-parti együttes nagyon rosszul kezdte a szezont, Uros Bregar érkezése óta azonban úgy tűnik rátalált a helyes útra az SKC. A szlovén mester irányításával eddig százszázalékos a teljesítményük, a Magyar Kupában az Alba-Fehérvárt verték, s két pontot szereztek az Érd és az MTK elleni bajnoki meccseken is. A siófokiak január elején a BL-résztvevő horvát Podravka Koprivnicával készültek együtt három napot, s a hírek szerint jó formában várják a szombati bajnokit.

A debreceni lányok múlt pénteken végre tétmérkőzést játszottak, s az egri MK-találkozó jó ráhangolás volt az év első NB I-es meccsére.

„Mindenkinek nagyon hiányzott a játék, éppen ezért nagyon hasznos volt számunkra a múlt pénteki Magyar Kupa találkozó – mondta el Hornyák Dóra, a DVSC SCHAEFFLER csapatkapitánya. – Nagyon fontos meccs vár ránk szombaton, ennek megfelelően készülünk, szeretnénk két pontot szerezni az utóbbi időben egyre jobban kézilabdázó Siófok otthonában.”

Támogatóink