Tóparti álmok

Nincs győzelmi kényszer, csak olyan jó nyerni.

siofok_dvsc_behar2_2016

Abban nincs vita, hogy a szombaton 18 órakor kezdődő Siófok-DVSC-TVP meccs esélyese a hazai csapat. Ez akkor is így van, ha figyelembe vesszük, hogy a hazaiaknál az utóbbi hetekben gyakran akadozott a gépezet, s két váratlanul szoros meccs mellé becsúszott egy meglepő pontvesztés az MTK otthonában. Ez azt jelenti, hogy a Balaton-parti együttes nem hibázhat többet, ha el akarja érni az alapszakasz végére kitűzött célját. Hogy ettől extramotivált vagy görcsös lesz a csapat, az csak a pályán derül majd ki.

Az viszont kétségtelen, hogy a Siófok KC kerete roppant erős. A házi góllövőlistát vezető Orbán Annamáriát nem kell bemutatni a debreceni szurkolóknak, hiszen a Lokinál lett NB I-es, majd válogatott játékos. Roppant eredményes a két szél, a Such Nelli, Erdősi Ildikó duó 110 gólt termelt eddig. A magyar mag mellett pedig komoly légió küzd a siófokiak sikeréért. Ukrán, dán, spanyol, brazil, orosz, szlovák és tunéziai kézilabdázója is van szombati ellenfelünknek, összesen nyolc külföldit dirigál a dán edző, Christian Dalmose. Őket kellene legyőzni ahhoz, hogy valóra váljanak titkos tóparti álmaink.

A szombaton 18 órakor kezdődő mérkőzést Tomecskó-Hunyadi Tamás és Unyatinszki Tamás vezeti majd. Az élő közvetítés ezúttal sem marad el, de szöveges tudósításunk helyett, a Siófok KC weboldalán, a http://siofokkc.hu/elo-kozvetites címen nézhetik majd a mérkőzést szurkolóink.

Támogatóink