Újra a Fradit várjuk a Hódosba!

A Vác és a Mosonmagyaróvár elleni megnyert rangadók után, szerdán a bajnok Ferencváros ellen lép pályára a DVSC SCHAEFFLER a Hódosban.

Két héttel a Magyar Kupa negyeddöntő után, ezúttal bajnoki mérkőzésen fogadjuk a legutóbbi szezon aranyérmesét, a Ferencvárost. A március 9-én lejátszott kupameccs hamar eldőlt, a zöld-fehérek remek játékkal nyertek 30–22-re. Bízunk benne, hogy ezúttal szorosabb meccset láthat a közönség, ebben segíthet, hogy ezúttal többet vállalhat majd Vámos Petra és kupameccset kihagyó Kovács Anna is a szakmai stáb rendelkezésére állhat. Az viszont biztos, hogy Ann-Cathrin Giegerich nem lesz ott a bajnokin, német kapusunk keresztszalagja éppen az FTC elleni MK-meccsen szakadt el, s hiányzik majd Deonise Fachinello is, akinek a pénteki, mosonmagyaróvári bajnokin sérült meg a jobb keze. A DVSC SCHAEFFLER két győztes rangadón van túl, s a Vác elleni hazai siker (30–25) és a Mosonmagyaróvár otthonában aratott 31–23-as győzelem jót tett a lelkeknek.

„Még mindig elmosolyodok, ha eszembe jut a pénteki, mosonmagyaróvári mérkőzés – mondta a rangadóba a második játékrészben beszálló, s kilenc kísérletéből hét gólig jutó Kovács Anna. – Nagyon fontos két pontot szereztünk, s külön öröm, hogy én is hozzá tudtam tenni a magamét a sikerhez. A Ferencváros ellen nem rajtunk lesz a teher, szeretnénk jó mérkőzést játszani. Tudjuk, hogy nehéz dolgunk lesz, de megpróbáljuk megnehezíteni ellenfelünk dolgát.”

A Hódos Imre Sportcsarnokban március 23-án, szerdán 17.45-kor kezdődő DVSC SCHAEFFLER–FTC-Rail Cargo Hungaria bajnokit Horváth Péter és Marton Balázs vezeti majd. A találkozót az M4Sport élőben közvetíti!

A mérkőzésre online (honapunkon a Jegy és bérlet menüpont használatával) vehetik meg elővételben belépőjegyüket.  Személyesen a Nagyerdei Stadionban található DVSC Shopban a mérkőzés napján 10 és 14 óra között lehet belépőhöz jutni. A találkozó előtt 16.15-kor nyit a Hódos Imre Sportcsarnok főpénztára, kapunyitás 16.30-kor. A helyre szóló belépő 2000, a nem helyre szóló belépő 1500 forintba kerül.

A belépés 6 éves korig ingyenes.

Támogatóink