Amikor segített a Hódos varázsa!

Az elmúlt szezonban kétszer is pályára lépett a remek erőkből álló érdi csapat Debrecenben, ám egyszer sem távozott győztesen. Segített a Hódos varázsa!

Az Érd évek óta a honi bajnokság meghatározó együttese, nem véletlen, hogy sorozatban ötször szerezte meg a bronzérmet. A Pest megyei csapat a 2016/17-es szezonban kétszer is pályára lépett a Loki otthonában. A bajnoki meccs 22–22-es döntetlennel zárult, míg a Magyar Kupában, a Final Fourba jutásról döntő meccsen 22–21-re nyert a DVSC-TVP. S, hogy mennyit számít a hazai pálya. Íme, egy rövid idézet a diadalmas februári kupameccs tudósításából. „A második félidőben elúszni látszott a meccs, 17–14-re megléptek az érdiek. Ekkor azonban újra segített a Hódos varázsa. Alig két perc alatt egyenlített a DVSC-TVP s ez a tény talpra ugrasztotta a csarnok higgadtabb felét is.”

A feladat most talán még nehezebb, hiszen az érdi csapat lendületben van, az elmúlt hétvégén ezüstérmet szerzett a Magyar Kupában, a fináléban a Győrt is alaposan megszorongatta, míg nálunk alapemberek hiányoznak sérülés miatt.
A Hódos elképesztő hangulata, a közönség azonban ezúttal is segíthet a debreceni hölgyeknek!

A mérkőzésre elővételben is lehet jegyet vásárolni. Csütörtökön és pénteken 9-12 óráig a DVSC Kézilabda Kft. Hódos Imre Sportcsarnok emeletén található irodájában, míg csütörtök délután 14 és 20 között a Hódos Imre Rendezvénycsarnok hátsó személyzeti portáján lehet megvenni a belépőket. A felnőtt belépők 1500, a diák- és nyugdíjas jegyek 1000 forintba kerülnek.

Támogatóink