Már a Főnixben gyakorol a csapat

Mint arról korábban már beszámoltunk, a Magyar Kézilabda Szövetség kérésére pénteken 18 órakor a Főnix Csarnokban rendezik meg a DVSC-TVP-Budaörs NB I-es meccset.

A mérkőzés napján, 20 órakor rendezik a Provident Kupa férfi felkészülési torna Fehéroroszország-Argentína mérkőzését, a Főnix Csarnokban. A két külföldi együttes találkozója előtt, 18 órakor kezdődik DVSC-TVP-Budaörs meccs. A debreceni lányok már elkezdték az ismerkedést ideiglenes otthonukkal – ahol már korábban is játszottak, néhány hete a Zilah elleni egyik edzőmeccset is itt rendeztük -, hétfő óta a Főnix Csarnokban edz a csapat.

– Meg kell szokni a jóval nagyobb légterű csarnokot, ahol más a térérzékelés – mondta Varga József a DVSC-TVP vezetőedzője. – Hétfő óta itt készülünk, a lányok kezdik belakni a Főnixet.

A Főnix Csarnokban a meccs napján 17 órakor nyit a Hódos Imre Rendezvénycsarnok felöli pénztár. A B-közép a csarnok Hódos felőli (jobb) oldalán a J03-as szektorban lesz, míg a bérletesek a Campus felőli (bal) oldalon, a B02-es szektorban foglalhatnak helyet. A helyfoglalás érkezési sorrendben történik. A B03-as szektor lesz a VIP vendégeké.

A mérkőzésre csapatok, iskolai csoportok, kedvezményes, csoportos jegyet válthatnak. A részletekről az info@dvsckezi.hu e-mail címen, vagy Bereczky Attilánál a 06-30 696-0608-as telefonszámon érdeklődhetnek.

Kérdésévelforduljon hozzánk bizalommal!

Támogatóink